Tumet Biz ek gıdaya başlıcaz bir çok anne blw yöntemi kullanıyor ama daha yeni yeni yemeyi öğrenen bebek nasıl eliyle yicek blw yöntemi ne zaman başlanması doğru
Hunilianne Tumet bizim doktorumuz 7. Aydan sonra blw yapalım dedi. İlk bir buçuk ay falan pütürlü yiyeceğiz
morsevenfilolog Tumet Blw için genel olarak 7 aydan sonra başlanması uygun görülüyor zaten. 6-7 ay arası sizin yardımınızla tadım yapabilir bebeğiniz.
Deletedmom276 Tumet aklınızda şimdi bir milyon sorular vardır 🤩 heyecanlısınızdır 🥳 ben de öyleydim, Instagramdan blwbebegi hesabını şefkatle tavsiye ederim. Özellikle öne çıkanlar bölümünü tek gecede okumuştum hepsini. Bir çok bilgi ve tecrübe paylaşıyor ayrıca çok sevilen bir kişi.
Deletedmom276 Tumet ayrıca 1 yaş 8 günden selam olsun, blw ile başladık hala da devam ediyoruz, öncelikle bebeğinize güvenin. Bunca zaman sizi yemek yerken izledi şimdi sıra sizde siz onu izleyeceksiniz 🥰🥰💃🏻💃🏻🍀🍀🥳🥳🙏🏻🦋
HeyArnold Cnm Instagram nazlialtac mutlaka bak profiline. Blw’nin kralını yapıyor bununla ilgili kitap varmış onu da söylemişti. Blw yapmak isteyen anneler için çok yardımcı olabilir.
Mavis123 Ben ilk kendim yedirdim 7-7 buçuk aylıktı eline verip yemeye başladığında fakat her sofraya bizimle birlikte oturdu. Hem beraber sofra kültürümüz oluşsun hemde bizi görerek öğreneceğini düşündüm. Çünkü bu zamanlar çok taklit zamanları. Şimdi 10 aylık kendi yiyor. Çatalla yemeyi öğretiyorum yavaş yavaş. Sizde 7-7 buçuk aylıkken yavaşça başlayabilirsiniz. Minik minik önüne koyun ve kendinizde ağzınıza bir şey atın ver çiğneyin. Taklit edecektir zamanla 😊🌸
ertugrulbey19 6 buçuk aylığız blw ile başladık devam ediyoruz 😊 Bebeginize güvenin derim ben de nasıl yer diyordum ama beni şaşırttı
ertugrulbey19 Tumet Sebzeyle basladik parmak gıda şeklinde haslayip veriyorum. 3 gün kuralıyla gidiyoruz Havuç kabak patates brokoli yedi enginardayiz şimdi
Deletedmom276 Tumet kabakla başladık, parmak kalınlığında ve iki parmak arasında ezilebilecek kıvamda buharda haşladım eline verdim. Kabak bizde alerji yaptığı için havuç patates ile devam ettik 3 gün kuralı ile.
Ayybuk Aycabu , ertugrulbey19 ben korkuyorum ya kızım 8 aylık olacak pütürlü vermeye çalısıyorum ama kesinlikle hazır değil bence blw için çünkü ağzına bir parça alışık oldugundan büyük bir lokma kaçsın öğürmeye öksürmeye başlıyor ve benim bebekte en korktugum şey boğulma tehlikesi geçiren bebek 🙄 fazla parça koparır da soluk borusuna kaçarsa diye korkmuyor musunuz acaba çünkü çok çiğnemiyorlar
ElmaliTurtamm Tumet bu blw zaten 3 gün kuralı ben yapmadım ailede sülalede falan alerjik kimse olmadığı için
Deletedmom276 ElmaliTurtamm bizde de alerjik kimse yok ama oğlumda bazı yiyeceklere alerjisi oldu, ek gıdada kabak, ek gıdadan önce anne sütünden ıspanak portakal mandalina yer fıstığı alerji yaptı. Yani bağırsaklarına ağır geldi diyelim.
ElmaliTurtamm Deletedmom276 hadiya 😕ben gene bi ihtimal yapmamıştım ama şükür bizde bi sıkıntı çıkmadı demekki terste tepebiliyomuş😐
Aycabu Tumet bebeklerde öğütme noktası dilinin üzerinde ortadaymış biz yetişkinler gibi geride değil. O yüzden biraz öğürebilir dediğiniz gibi ama önüne sürekli koyarak keşfetmesini sağlayın biraz oynasın eline alsın incelesin ağzına götürsün inşallah yavaş yavaş alışır yer 😊