GSA1319 TutuKelesh dutları suda biraz bekletin çünkü kumlu tozlu olabilir sonra tıkayın süzün içine incir doğrayın iki üç bardak su ilave edip kaynatın rengi sarıya dönüp meyveler pişince soğuyunca taneleri ile tüketin
ilknurgoksu TutuKelesh birşey olmaz canım ama zaten baya süt attırıyor 2 günde bir yapsan bile yeterli gelir diye düşünüyorum 🙏🏻
Kubuu1 TutuKelesh ben yiyordum hem tatlı isteğini kesiyor hem de süt yapıyor. Semizotu taze çıktı bol bol yiyin hurma yiyin çok güzel süt yapıyor bir de tahin pekmez ve tabi bol bol su
Kubuu1 TutuKelesh tahin pekmez karıştırıp yiyin ben her kahvaltıda yiyorum dört aydır gerçekten etkiliyor ve kaliteli süt yapıyor
cankuzularim TutuKelesh bende oluyor 2 güne bir mutlaka içerim 2 bardak su 5 yemek kaşığı kuru dut 10 dk haşlayın taneleriyle beraber tüketin helva da müthiş şut artıyor deneyin
Zlg TutuKelesh ben kendisini yemisdim cok faydasini gordm ozellikle adet doneminde sutte azalma.oluyordu ozaman yiyordum
TutuKelesh Kubuu1 anladım, canım. Yaparım. Gerçi ben uzun zamandır kahvaltı yapamıyorum ama onu yerim yine de