TutuKelesh Kızlar, sütümde azalma var ve bebeğim doymuyor. Kuru dut demleyip içip faydasını gören yaza bilirmi? Süt artırıyormu gerçekten? Lütfen cevaplayın
GameProMom TutuKelesh bende çok işe yarıyordu , 4 kaşık kuru dutu 2 bardak su ile haşlayıp soğuyunca taneleri ile birlikte içiyordum , üzerine de bol bolll su için 😌
Deletedmom245 TutuKelesh GameProMom bende arkadaşımızın anlattığı gibi yapıyordum o yüzden tekrar yazmayayım dedim☺️
TutuKelesh GameProMom 4 yemek kaşımı, tatlı kaşığımı? Su zaten içiyorum da, özellikle dutdan sonramı içmem lazım?
Deletedmom334 GameProMom haşlama derken suya koyup kaynatmak mı yoksa uzerine sicak su koyup beklemek mi
GameProMom TutuKelesh yemek kaşığı , bol dut az su şeklinde oluyor haşlanınca , suyu özellikle dutu tükettikten sonra için , yani dut + dutun suyu + min. 3 bardak su 😌
TutuKelesh ilknurgoksu ayy sevindim. Her gün düzenli kullansam bir şey olurmu? Yoksa belli aralıklarma kullanmam lazım?
ilknurgoksu TutuKelesh birşey olmaz canım ama zaten baya süt attırıyor 2 günde bir yapsan bile yeterli gelir diye düşünüyorum 🙏🏻
Deletedmom334 TutuKelesh yulafı sıcak su ya da süte koyup içine bal muz fındık falan atıp yiyince de güzel süt yapıyor
FHKK TutuKelesh ilk zamanlar sütüm yoktu inanılmaz etkili oldu 4 yemek kaşığı dut üzerini geçecek kadar su koyup kaynat canım soğuyunca iç. Benim tadı pek hosuma gitmedi ama mecbur içmiştim .
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TutuKelesh ısırgan otu çayı da cok güzel süt yapıyor. Aklınızda bulunsun 🤗
GSA1319 TutuKelesh dutları suda biraz bekletin çünkü kumlu tozlu olabilir sonra tıkayın süzün içine incir doğrayın iki üç bardak su ilave edip kaynatın rengi sarıya dönüp meyveler pişince soğuyunca taneleri ile tüketin