KuzeyinAnnesii Kızlar meme ucum yarıkdı zaten habire süt sızıyordu rahatlıkla normalde de akar göğüs dolu olunca ama benimki akarken göğsü boşaltıyor o derece az önce emziriyim dedim canım gitti bebeğin ağzı kan doldu burda arkadaşlar kremler yazmışdı denedim ama faysası olmadı hiç birinin hafif yarığa ve kanamaya ne yapmam lazım ?başına gelen varsa yardım edin korkudan emziremiyorum o göğüsden tek göğsümünde yeteceğini sanmıyorum
MerveBostanBayrak KuzeyinAnnesii lansinoh gogus catlak kremini denediniz mi? O iyi gelmediyse eczaneden fito krem alabilirsiniz endikasyonlarinda gogus ucu catlaklarida yaziyor ama emzirmeden once mutlaka temizleyin. Kremi surdukten sonra gogus kalkani kullanirsaniz ic camasiriniza degmeyecegi icin daha cabuk iyilesecektir. Bu surecte o gogsunuzden rahatca emzirmek icinde slikon gogus ucu alin. Yaranin depresmesini engelleyecektir ve sizinde acinizi azaltacaktir.
AyseArkan KuzeyinAnnesii sizinle aynı durumdaydım, ağlayarak emziriyordum. Fiyatı biraz fazla ama silverette gümüş kapak aldım, 1 günde iyileşti. İmkanınız varsa tavsiye ederim.
Cansurella KuzeyinAnnesii aynı durum bende de mevcut aventin göğüs kalkanını siparıs ettim onu beklıorum cok iyi yorumlar okudum insallah faydası olur cunku emzirmek ölüm benim icin 😢
KuzeyinAnnesii MerveBostanBayrak meme ucumu tutmadığından silikonla emziriyorum ona rağmen oldu lansinoh kullandım işe yaramadı eczaneden bir çok krem aldım fayda etmedi onu deneyim artık Bu yarık nasıl kapanır acaba
Gecesmom MerveBostanBayrak arkadaşa aynen katılıyorum benimde yarık oldu ucu su baloncuklarıyla doldu sonra. Mastit oldum diye antibiyotik iğne kullanıyodum doktor fito krem verdi bu sürede kullan dedi. 5. Günüm bugün çok şükür düzeldi ama kalkan kullanmaya dikkat et yoksa hava almıyo ve bakteri ürüyo süt kanallarından girer mastit olursun allah korusun
Museb KuzeyinAnnesii ben aventin silikon ucuyla emziriyorum ama ilk başlarda yara çok oldu kremde sürsen fark etmiyor ya aventin kalkamındam al göğüs ucumhava alsım bişeylere değdiği zaman düzelmiyor ben en son gümüş göğüs ucu aparatı aldım onla rahat ettim silverrte die çok kötü bişey emzirmekden korkutor insan
MerveBostanBayrak KuzeyinAnnesii bende gogus ucum olmmadigi icin 3.5 ay slikon ucla emzirdim 1haftadir alisti artik ucsuz emmeye. İsterseniz eczaneye sorun onlar etkili bi krem onerirler size.
KuzeyinAnnesii Museb AyseArkan bana fiyat olarak çok uçuk geldi kızlar incelemişdim onuda pek alabilcek durumda değilim açıkcası başka bildğiniz benim yapabiliceğim bişey var mı en azından yarık nasıl iyileşebilir bu gidişle kopacak göğüs ucum
Cansurella KuzeyinAnnesii aynen kuzum bende öle ilk agzına aldıgında cok acıo aglıyorum ama emdikce yumusuyor mu ne alısıom ama berbat bir durumdayım
Mavim KuzeyinAnnesii ben bir gece sürdüm sadece travazol krem ve sabaha iyileşti. Sonra iyice yıkadım emzirmeden önce. Aventin göğüs kalkanını sürekli takıyorum. Onu sık sık temizliyorum. Geçmiş olsun
Lovebaby Madecassol krem doktorum yazmıştı, ilk hafta göğüs uçlarım yarılmıştı 2 günde toparladı, lansinoh nemlendirmekten başka bir şeye yaramadı😒
Mavim KuzeyinAnnesii deri kremi. Pişik olmuştum hamileyken onu da bir gecede iyileştirmişti. Ben faydasını gördüm.