nazo58 Buseucar ya kuzum onu çok duydum netten baktım fiyatına 57 lira felan diyo.. yani rahatlamayı çok istiyoruz ama su anda alamam onu.. dencol yazmıştı doktorumuz oda fayda sağlamadı.. calgelde kaldırıldı diye biliyordum..
-erCansu- nazo58 sogani cam rendede rendeleyip dolapta bekletip soguk soguk surerseniz oda rahatlatiyor.
Buseucar nazo58 paketi açıp ağzına döküyorsunuz. O hemen eriyor ve bebeği cok rahatlatıyor. İçinde alman papatyası oldugu içinde uykuya geçişlerde zorlanmıyor bebek. Biz 7 aylığız 4 saatte bir düzenli kullandık ve faydasını gördük.
Mucize_istiyorum22 morsevenfilolog soğan denemesin derim belli bi sure sonra soyulup boğaza kaçabiliyor ❌
morsevenfilolog Mucize_istiyorum22 Ben çok denedim hiçbir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar. Gözetim altında olduğu zaman bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
Merve_Kurt nazo58 zor canım ya Allah yardımcın olsun birde eline birşey almıyor da diyorsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Mucize_istiyorum22 morsevenfilolog maalesef gözetim altına olsa dahi herşey bi anda olup bitiyor allh korusun 🤷♀️
nazo58 Emir35 hmm kızım 5 yaşında o küçükken kullanmıştım… kizim da hic bu kadar zorlanmadık ben ya ağzına bakıyorduk ki diş çıkmış yok bole değil oglus
Emir35 Tubali Aslında hiç birini kullanmasak her şey doğal haliyle olsa en iyisiymis ama mecbur kalınca her şeyi deniyoruz malesef
Tubali Emir35 öyle oluyor bende genelde kendi haline bırakıyorum artık en çok sabır gerekiyor geçecek
Emir35 nazo58 benim ilk çocuğum 10 buçuk aylık ilk dişini çıkarmaya başladı.2 kez kullandım şimdi 3. Patlayacak kullanmamaya çalışıyorum ama zorlanınca mecbur kullanicam