nazo58 Kızlar Allah aşkına bi çare söyleyin bana su diş huysuzluguna aklımı kacircam yoksa… valla bak… eror veriyor beynim…. ağrısını sızısini ne geçirir..??
Deletedmom278 nazo58 Karanfil zeytinyağı yapın yada soğuk şeyler verin eline çok ağrısı olursa da calpol verirsiniz.
morsevenfilolog nazo58 Buzdolabından Havuç, taze soğan(sadece beyaz yeri) soğuk soğuk verseniz eline? Ya da elma, armut. Hem dişlerini kaşır hem soğuk olması ağrılarına iyi gelir.
Merve_Kurt nazo58 cnm kaşıyıcı varsa dolaba att soğusun soğuduktan sonra ver bebeğine dişini kasirken rahatlatir onu
Deletedmom278 nazo58 Karanfili eziyorsunuz az da zeytinyağı karıştırıp biraz beklerin damaklarına sürüyorsunuz.
Tubali nazo58 dencol sürüyorum bazen ama ağlama krizine giriyor yinede bi süre ağlayıp sonra hiçbişey olmamış gibi gülüyor. 5 aylıkken alt 2 diş çıktı şimdi üsttekiler şiş onların huysuzluğu var uykudan ağlayarak uyanıyor maalesef. 7 ay 12 günlük oğlum
nazo58 Tubali tükendim artık… uykusu var ama huysuzluk tam uyuyamıyor.1 yaşında… alt ve üst on dişlerin yanındakiler çıkacak şişti kaldı çıkmak bilmedi… 🤯😥🤦♀️
nazo58 morsevenfilolog benim sıkıntım o zaten kuzum… asla eline bir şey alipda ağzına götürmez.. sogan birebir biliyorum ama işte.. ne versem arıyor elinden…🤯😔
Mucize_istiyorum22 morsevenfilolog soğan denemesin derim belli bi sure sonra soyulup boğaza kaçabiliyor ❌
nazo58 morsevenfilolog dencol kullandım ama yok sadece anlık rahatlıyor sonra yine ayrı öfkeli miz miz..
morsevenfilolog nazo58 Off off Allah yardımcınız olsun 🤲🏻🤲🏻Şu inciler bir an evvel çıksın, kızım da diş çıkarıyor. Çok zor gerçekten ☹️
Merve_Kurt nazo58 zor canım ya Allah yardımcın olsun birde eline birşey almıyor da diyorsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız