Mom036 Güzel anneler oğlum 15 günlük 1 aylık konsept yapmak istiyorum ama nasıl bir şey yapıcağımı bilmiyorum yapanlar veya güzle fikri olanlar yazar mı ya da resim yaplaşır mı💕🌹
SerraNil Mom036 resim çekmek için diyorsunuz değil mi ben ilk bir aylık çekimini ultrason resimleri ile yapmıştım kızımın hoşunuza giderse ilk ay için güzel bence 🎀
Hll20 Mom036 ben hamilelikten itibaren ay ay hangi meyve ise o meyveyle cekip kırkı ckncada kucagmda cekmistim☺️
Hazaaalll Deletedmom423 şu direkt resim göndermeyi anlatır mısınIz rica etsem 😊😊😊. Hızlı resmi biliyorum.
Deletedmom423 Hazaaalll googleden hizli resim yaz oraya fotoğrafı yükle sonra 2. Url yı kopyala yorum yazarken allta simgeler çıkıyor ya orda fotoğraf gibi bie simge var dağ ve güneş gibi gözüküyor oraya tıkla kopyaladığın url yı oraya yapıştır 😊 inşallah anlata bildim 😂
TalentedMom Hazaaalll Google imgyükle yaz resmî yükle en altta resim URL adresi yazıyor linki kopyala buraya yapıştır
Balbademim3 Mom036 bebek bezi ile 1 rakamını yapabilirsin yanına da bakım kremlerini falan düzenli dağıtırsın bu da olur 😊
Mom036 Balbademim3 daha farklı ve süslü bir şey olsun 😅ben biraz kokoşum oğlumun konsepti de öyle ilgi çekici olsun istiyorum 🥰🤗
Hazaaalll Deletedmom423 ay denedim daha önce de yapıştır çıkmadı ama ben iki köşeli parantezin içinde denedim. Simgelerin sonuna mı yapıştırmak gerekiyor acabaa 😍 teşekkür ederimm
Hazaaalll Mom036 ![]( bu 1. Ay bunu sonradan hiç beğenmedim çünkü sonrdan meslek gruplarını ele aldım. Ve daha eğlenceli oldu