İnternetten kızıma güneş kremi siparişi verdim , mng kargodan geldiler , sitede oturuyoruz , sitenin girişine gelin biz apartmana giremiyoruz dediler , bende kızım uyuyor evden çıkamam aşağıdan asansöre bırakabilir misiniz dedim , yok böyle karar alınmış gelemiyorsam şubeden alırsınız dedi , şubeye gidebilecek olsam avm ye uğrar oradan alacağımı alırdım zaten diyorum , 2 dakika siteden içeri girip kargoyu getirmedi . Normal bir apartman olsa hemen inip alacağım ama 5 blok öteye gidip uyuyan kızımı evde yalnız bırakmak istemiyorum , bazen çığlıkla uyanıyor , gittim geldim diyene kadar insanın aklı kalıyor.geçen hafta yine mng kargodan gelmişlerdi ve gelen arkadaş insiyatif kullanıp yukarı bile çıkmadan asansöre bırakıp gitmişti.ayrıca yaşlı olanlar var , asansörde yoksa bu insanlar merdiven inip çıkmak zorunda kalacaklar . İnsiyatif kullanılacak bir kural getirilmeli.site girişinde de zile basıyorsun zaten , muhtemelen ki eldiven maske takman lazım , ha site girisıne gelmişsin ha apartman girişine paketi bırakmissin.