Melodixxx valla ben hastane çıkışı benzeri üç dört takım aldım bir iki kere giymiştir hepsini ama bizimki ağustos 15 doğumlu gündüzleri genellikle zıbınla durdu nerdeyse 40 çıkana kadar ama şöyle yapalirsin ben hep büyük alır patikli yerine paçası lastikli alırım daha uzun süre giyilebiliyor böylelikle birde canım marka marka değişiyor mesela ben bir mağazadan 9 ay hatta bir yaşında kıyafet alırken bebeğime olmamışlığı vardır ama lcw yada e bebekte hello baby markası tam ayına göre oluyor yada markanın bile bir kıyafette bedeni farklılaşabiliyor birde bebeğin kilosuda bağlı buna 0-3 5-6 tane yeterli olabilir 3-6 yı da paçaları dediğim gibi alabilirsin emin ol 1,5 -2 aylık olunca kullanmaya başlarsın 3-6 ları birde zıbın bol bulundur onlardada 3-6 daha çok olabilir hem hemen kendilerini topluyorlar hemde bezi çabuk doldurdukları için 3-6 da biraz pay olduğundan sıkmıyor onu da hesap et mesela benim oğlum 9 aylık ama zıbınları hep 1-1,5 yaştır kıyafet olarak bu kadar başta alman yeterli bence daha sonra beebeğin kalıbına göre alırsın sne çıkamasan bile eşin çıkıp alır gelir bilirim heyecanlısın bende resmen mağazayı almak istemiştim allahtan bebek mağazası olan arkadaşım durdurmuş alsaymışım hepsi giyilmeden gidermiş