Ecepyrz Neslihandr Yenidoğanların midesi küçük evet ama siz fazla mama verdikçe büyütüyorsunuz o mideyi. Emme hissi sadece açlıktan değildir. Anneye Özlem ,anne kokusu, uyku ihtiyacı güven hissi hepsi için bebekler emmek ister.
sufflee Bsraa94 ne alaka benim oğlumda uyumazdı birisi doymuyor yazmış ağlamıyosa uyumuyor diye aç mı diyecez çok saçma
_yaseminturann Deletedmom414 dilruba demirezen @emzirme.danısmanlığı yada semra abbasoğlu @emzirme_danısmanlığu bu ikisini düşünüyorum aynen bende de süt artmadı daha dogrusu bir ara güzel emdi arttı ama suan başa sardık bazen 30 cc bazen 60 cc zor geliyor
Nese43 Bebeğimin ağzında pamukcuk cıkmıştı bende hepsini denedim geçmedi doktor krem verdi meme ucu kullan dedi. Kullandım. Bebeğim şimdi normal gögsümü emmiyo. Meme ucu ike ile emmek istiyoo me yapabilirim. Yardım edin lütfen :(
1prensannesi_ Nese43 pamukçuk olunca bi kaç çay kaşığı ılık su vermeniz gerekir o geçiyor su verdikçe
_yaseminturann Deletedmom414 biri 200 dedi bir kerelik sonra her zaman destek diğerinden fiyat almadım
[silindi] Marinedeniz kilosu gram halinde 6 ya bölüyorsunuz bu günlük içmesi gereken ml ve bunu öğünlere bölerseniz He öğünde kaç ml mama yapılması gerektiğini bilirsiniz
Msstiskaya Bsraa94 150 ml aşırı çok geldi bana. Meme mama olarak ilerliyorduk biz o zamanlar 60 CC yetiyordu. Çok verirsen cok içer memenden soğur. Önce emzirip sonra versen daha iyi
Deletedmom414 _yaseminturann ay merak ediyorum cnm ne zaman baslicaksiniz peki. Ins sute doner tamamen
_yaseminturann Deletedmom414 ay inşallah inşAllah 12 sinden sonra doktor kontrolü var gelişimi iyi değilse kesin emsirme danısmanı ile görüşücem zaten ön bilgi aldım işe yararsa tavsiye ederim. suan sütüm kesinlikle yetmiyor tam cekemediği için cok bunaldım çözmem lazım bu durumu 🤦🏻♀️
1prensannesi_ Bsraa94 canım 43 günlük bebek için 150 fazla gibi geldi bi 90 vermeyi denedinmi doyuyormu diye çünkü midesi daha kiraz büyüklüğündedir simdi
1prensannesi_ Ecepyrz hemşire hanim biz 120 veriyoruz ama çokmu az mı bilemedim 4 ay 22 günlük bebek için bazen saat başı verdiğim oluyor çok ağlarsa
Ecepyrz 1prensannesi_ sizin verdiğiniz miktar normal merak etmeyin emziriyorsanız emzirmeden sonra verin 3-4 saatte bir verebilirsiniz
Pelo_00 Bsraa94 150ml 43 günlük benek için normal diye biliyorum ama siz yine de bebek mamasının üzerine bir bakın orada kaç haftalık bebeğe kaç ml verileceği yazıyor. Ben 3-4 saatte bir veriyorum. Doktorunuzada gittiğinizde danışabilirsiniz.