Melegimsin Arkadaslar ciddi anlamda yetiskinlerde ki gibi bir koku geliyor bu 2 3 gundur var ve bugun daha da artmis durumda nedir bu bilen varmi ben cok sasrdim kucucuk bebegin agzinin kokmasina basina gelen varmii????
Nnur Melegimsin benim kızımın hasta olacağı zaman kokar genelde dok. Sorduğumda da bi problem olmadığını söylemişti
Melegimsin Deletedmom265 kusma da oluyor arada bende üşütüyo saniyodum cnku havalar bi sicak bi soguk alismadi diye dusunuyodum doktoruma mesaj attim pazartesi gel bakalim dedi ama koku cok kotu
baybmom Melegimsin korkma ama tabi burdan bişey olmaz diyenlerede bakma doktorunu arayabilirsen ara daha iyi olur
RavenC Melegimsin anne ve baba da varsa genel de bebekte de oluyor garip ama ben hep karşılaştım bununla
Hohomoromu Melegimsin ozamn geniz akıntıso boğaz enfeksıynu falan ondan okabıkır burun tıkanıklığı varsa ac muhkk
0000005712 Melegimsin canim agzinda pamukcuk varsa o da yapar benim kiziminda oyle ne zaman pamukcuk cogalsa oluyor az bi sey iyilesse geciyor hemen kokusu