Ozden_ozkan26 Bugün 2.ay aşımızı yaptırdık ateş yapabılır dedı hemşire yaptırıp çocuğu ateşlenen varmı
efuchan Ozden_ozkan26 çarşamba günü yaptırdık çok şükür ateş yapmadı huysuzluk yaptı uykuya dalamama dalınca da derin uyumama oldu
Asel_mina Ozden_ozkan26 bizim çok hafif yapmıştı canım ama baya bitkinlik yapmıştı hiç uyumadığı kadar uyumuştu kızım
Ogullarinaasikanne Ozden_ozkan26 bizde yaptıracaktık yarın 2 aylık olacak oğlum 30 mart doğumlu ama ebemiz biz arıycaz dedi. birde kilonuz nasıl acaba 🤭
Prenses-annesi Ogullarinaasikanne benim bebeğimde 30 Mart doğumlu salı günü yaptircam bende aşıyı senin bebek kaç kilo merak ediyorum benimkine hep fazla diyorlar 😂
Ogullarinaasikanne Prenses-annesi biz bugün gittik canım 3.540 doğmustu 3.200 e düştü ilk ay 4.380 bu ay da 5.300 geldi bizimkide bana göre az sizin kaç acaba
Prenses-annesi Ogullarinaasikanne benim bebeğim 3.180 gram doğdu hiç düşüş olmadı kilosunda en son 14 Mayıs’ta doktora götürmüştüm kontrole 5.300 dediler birde salı günü gidince aşıya sağlık ocağında tarttircam
Ogullarinaasikanne Ozden_ozkan26 ayy ne yeyip içiyorsunuz yazar mısınız birde bişey daha sorcam ben her emzirmede bir göğsümü veriyorum acaba sizde öyle mi yapıyosunuz ? bir gögüs doyuruyor mu acaba 😔 cok soru sordum hakkınızı helal edin 🙏♥️😘
Ozden_ozkan26 Ogullarinaasikanne olurmu canım ne demek bende bi göğsümü varıyorum canım onu bıle ıyıce boşaltmıyor ve sık emen bi çocukta degıl ıncır hurma yıyıyorum devamlı ara ara bulgur pilavı ve yeşil mercimekte çok tüketmeye çalışıyorum sütünün kalıtesını arttırmaya çalış canım yeşillik falan ye ıncır hurma falan