Janss Sevdeclk Ben de öyle yapayım olmazsa yarın kontrolümüz var belki ölçü değişikliği yapar doktorumuz sorayın unutmazsam ☺️
EmineGneDemir Bizde 52 günlüğüz anakucağımız var kendi orda sallanıyor titreşimli ve müzikli baya uzun süre vakit geçiriyor onun haricinde ellerine ayaklarına takılan çıngıraktan aldım onlarla biraz vakit geçiriyor kucağımda gezdiriyorum öyle böyle geçiyor
Janss EmineGneDemir Benim minnakım henüz çok öyle farkında değil çıngırakların falan ancak ben sallarsam ilgisini çekiyor . Hangi marka aldınız anakucağı ? Ben de almak istiyorum ama pilli olanlarda genelde titreşimlerinde sıkıntı olmuş internet yorumlarında öyle okudum . Adaptörlülerde biraz fazla maliyetli ama onlardan alacak gibiyim 👀 Arayıştayım
Janss VildanCan Fön makinesi sesi ya da elektrikli süpürge sesi sakinleştiriyor gerçekten . Ben karnına gaz için masaj yapacağım zaman açıyorum daha az çırpınıyor ☺️
EmineGneDemir Janss chicconun aldık. Pille çakışıyor titreşim özellikle gazı için çok iyi . Tek sıkıntı çabuk pilleri bitiyor 😂
Janss EmineGneDemir Elektirikciler pillilere adaptör yapıyolarmış sanırım öyle birşey okudum eğer olursa pilli alıp yaptırayım ben de
FDilek Obsesifk balıkçı hasan geliyo oltasını atıyor falan bende sürekli şarkı söylüyorum konuşuyorum