245 geç döllenme ile hamile kaldım. Şöyle oluyor. Her kadın yumurtladıktan tam 14 gün sonra mutlaka adet görür. Bu 14 hiç değişmez. 30 da bir adet görüyorsanız da 25 te bir görüyorsanız da yumurtlama ile adet arasında 14 gün var. Bazen bazı durumlarda yumurta çatlamaz ve kistleşebilir. Stres bile buna bi sebeptir. Haliyle yumurta büyür büyür ama çatlamaz. Normalinden atıyorum bir hafta sonra çatlarsa sizde bir hafta geç adet görürsünüz. Siz o tarihte ilişkiye girdiyseniz ve yumurta döllendiyse,bunun kan testinde çıkması 14-15 güne tekabül eder. Yumurtanız geç döllendiği için kana da geç geçer. Siz bunu bilemeyeceğiniz için normal adet tarihinizde kanda çıkmasını beklersiniz ama çıkmaz. Bilmiyorum anlatabildim mi ama 🤷🏽♀️ Vücudunuzu okursanız bunu kolaylıkla anlarsınız. Yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntı gelir. Yumurtlama dönemi demektir. Misal bende geç döllenme olduğunu ben tahmin etmiştim çünkü o kıvamdaki akıntım çok geç gelmişti ve uzun sürmüştü. Geç çatlayacak dedim. Doktora gittim ve kistleşmiş dedi. Gerçekten geç çatladı o dönemki ilişkiyle de hamile kaldım☺️