Albertosss Kızlar boynumda fıtık var üç tane düzleşme var geceden tutmuş agrısı , varmı bildiğiniz etkili ilaç dr önerisi tedavi ? Canım çok acıyor
Erencinarinannesi Albertosss Celestone ciğer geliştiriciyi boynuna morfinle karıştırıp vuruyor benim doktorum yaklaşık 20 enjeksiyon şeklinde benim hamilelikten önce bu şekilde oluyordu bugünlerde yine sürekli ağrıyıp duruyor ve ben arayıp sordum ne yapabilirim diye doktorum en masum tedavi şekli bu emzirirken dedi ama çocuk doktoruna soramadığım için yaptıramadım bende bende de fıtık boyun düzleşmesi ve omuz sıkışması var allah yardımcımız olsun ben sıcak duşa giriyorum omzumu boynumu iyice sarıyorum parol içiyorum ama parolun hiç bi etkisi yok
Busraugur Albertosss benim eşimdede var geceden atkı sarıyor boynuna ıyı geldıgını sölüyor bazende sicak su torbası koyuyor boynuna. Çok geçmiş olsun canım 🙏
Efekuzeyy Geçmiş olsun canım bende senelerden beri çekiyorum.kas gevşetici muscoflex yada dolerex iyi geliyor. Kremle ovduruyorum ıslak saçla durma sakın sac kurutma makinesi ni boynuna tut biraz inşallah iyi gelir
Albertosss Efekuzeyy Allah razı olsun canım deniycem kurutma makinasını , öldüm agrısından 😔acı eşiğim kuvvetlidir ama ağlattı bu illet beni ☹️
Badevehande Ablamda da var oda masaj aleti ile yaşıyor resmen. Bide iğne vuruluyordu ama bi işe yaramadı sanırım
Albertosss Badevehande aynen canım yeni geldim dr dan iğne yapıldım , rabbim şifa versin hepimize çok çaresizim
Poyraznisam Canım ben varım hem boyun fıtığı hem düzleşme gunlerce boynumu oynatamadıgımı bılırım ben çareyi at kestanesı kreminde buldum onu surup guzelce sıcak yazmayla bır ay boyunca duzenlı sardım hamdolsun 2 senedır bır gram agrım kalmadı
Albertosss Poyraznisam gerçekten mi ayyyy canım bende yapayım Aha hastaneden geldim iğne yaptırdım çok kötü düzleşme fıtık 😔Allah sağlık versin canım benim bana anlatırmısın hemen aldırayım yarın yapayım çok dua ederim valla bu acıyı çeken bilir
Derya341986 Poyraznisam şu yorumu okuduktan sonra bitmek bilmeyen fıtık ve kol ağrım bitti allah razı olsun sizden mucizeviymiş at kestanesi kremi 15-20 günde ortopedik yastıkla yüzde 70-80 azaldı ağrılarım
Poyraznisam Albertosss amın canım sanada cok gecmıs olsun at kestanesı kreminı gunde 3 kere masaj yapar gıbı surdur ama kremi iyice yedir ondan sonra sıcak bır yazmayla sar boynunu bır dahaki sürmeye kadar mumkunse cıkarma ıkı gun ıcerısınde tüm agrısı bıtırıyor bır ay boyunca duzenlı yaparsan tamamen ıyıleşiyor Kı ben agrıdan affedersin kustugumu bılırım o kadar ıgne ilaç hıc banamısın demezdi sagolsun yaslı bir teyze onerdı ıyıkıde onermıs Alalh razı olsun ondan dene mutlaka canım işe yarıyor
Albertosss gezentianne o kadar zor bi agrıki dünyan olsa ne canın sağolmadıkça gün boyuna çıldırdım agrıdan 😔
Albertosss Erencinarinannesi ahhh canım hiç birinin etkisi yok sabahtan beri içmediğim ilaç kalmadı en sonunda hastaneye gittim iğne yaptırdım ,çok zor bi hastalık Rabbim şifa versin hepimize emar çekildim dr diyorki ben hastamı 5 kriterde ameliyat ediyorsam sen 3 ne sahipsin dikkat et kendine dedi ne bileyim canım çok amansız kaldım 😞