AhmetAlanya Zeynocemre ben 4 ayda baslıycam canım suan 28 aguststa dogum yaptım ocagın ortası gıbı baslıycaz doktorun listesıyle 6 ayı beklemıycem
ayseoztas Zeynocemre ben günlük yoğurt veriyorum 4.aya girdi gireli. 5.aya girince sebze ve yogurt çorbalarinada başlayabilirsin dedi ebe bende baslayacagim kizim 7 agustos doğumlu
Meleknaz Zeynocemre bnde aqustos 28 de doqum yaptım doktorumuz 4.ayini doldurunca hafiften yoqurt wer sonra elma suyu armut suyu wer dedi çorbalara we diqer ek gıdalara da 6.ayda basla demişti haftaya tam 4 aylık olacaz insallh bu arada sadece mamayla besleniyor kızım
S_D AhmetAlanya bende 25 ağustos da doğum yaptım. Mama ile mi besleniyor bebeğiniz liste verdimi doktorunuz 😊
tgc Zeynocemre 16 Ağustos doğumlu sadece anne sütü alıyor 5 ayda sadece tadımlık yoğurt sebze püresi yada meyve falan sadece 2.3 kasik vermeyi düşünüyorum
AhmetAlanya S_D anne sutu ıle beslenıyo canım her uc saate bi 125 cc verıyorum , daha liste vermedi verdıgınde ıns unutmazsam paylasırım sizi etıket yapıp ama oncelik yogurt snra tadımlık meyve sularından verıcem
ayseoztas Zeynocemre ebe verebilirsin dedi 4 oldu 2 gün 4 gün arayla falan verdim kızım cok sevdi en son bir fincanı bitirdi 😊
Meleknaz Zeynocemre aslında ewt sindirim sistemi için 6.aydan önce başlamak iyi deqilmis ama doktorum qünde 2.3 çay kaşığı wer dedi yoqurt tan belma suyundan hafiften bu 2 sinden tatdir dedi elma suyu we ew yapımı yoqurt bakım 4 .ayimizi doldurunca wercem we tepkisini çok merak ediyorum kızımın 🙂
tgc Zeynocemre yaa ne güzel bnm kızım oldu ne durumda bebiş bizim ki 4 aya girince huzursuz oldu sanki ya uyku öncesi sürekli aglamalar zorla yatiriyorum
S_D Bende 25 ağustos da doğum yaptım. Işe başlayacağım için biraz erken başlamak istiyorum ama doktorum izin vermedi başlama dedi çok kararsızim geçen yoğurt denedim yedi bebeğim aslında 🤔
Zeynocemre tgc ayy aynı benimde kafayo yiceö bu üç gündür bisey oldu cocuga aglamaya baslıyor abartısız iki saat susmuor uyku düzeni yok gec yatıor az yatıor beynim yoruldu parmakları hep dis etinde ne oldu neyi var bilmiorum
tgc Zeynocemre evet aşırı kasıyor ama daha eti bile kabarmamis dis yer etmemiş ilk kızım da böyle olmuştu 9 ayda patladı buda zorlayacak galiba beni ama ins duzelirler ya huysuz bebek zor :)
tgc [bilinmeyen] valla bnm kız melek gibiydi 4 aya girdik çocuk değişti sürekli mızmız ağlayarak uyumalar memeyi zor tutmalar sanırım bu ayda böyle zorluklar normalmiş bide eee malum dis dönemi yaklaşıyor eli surekli ağzında bazen ağız bezini parmağıma sarıp kasiyorum aşırı rahatliyir sakinlesiyor
Hazal [bilinmeyen] bzde 30 agustos dogumluyuz🙈 aç duruyor bizim kız emmiyor kendi ellerini yemeyi tercih ediyor ama ek gıda dha yoook 🤭