anneCANan MelihAsk28 her alt değiştirmede eşim erik dalı oynuyor Ama artık oda kar etmemeye başladı çünkü emekliyoruz elimin altından kaçıyor popiş çıplak tekrar yakala bağır çağır bir şeyler yapıyoruz curcuna kıyamet hiç istemiyor altı bağlansın 😄
MelihAsk28 anneCANan Bu aynı biz 😁tek olunca daha zor bi yandan oyala, bi yandan baglamaya çalış.. kilot bez fikri aklıma yattı valla onu deneyeceğim😃
anneCANan MelihAsk28 ben kullanıyorum kilot bez gerçekten tam bizdik sadece tek sevmediğim göbek üstü çok uzun sanki sıkıp rahatsız ediyormuş hissi veriyor bana ama onun dışında ben sevdim
Gnnr MelihAsk28 Alt açma 8. Aydan beri öyle bizde de şuan 10 aylığız. Asla alt açmada izin vermiyor, kıyafetini giydirirken de hep kızıyor. Tek çözüm eline aşırı ilgisini çekecek bir cisim veya oyuncak vermek 🤣
MelihAsk28 Gnnr Evet kıyafet değiştirmekte zor ama doğduğundan beri pek istemiyor zaten üstü degiştirilsin. Işıklı oyuncakları var onla oylanırken jet hızında temizlemeye çalışıyorum 😁
annesininaslani osibrabia inşallah ama bunun dışında Farklı bir diş belirtiniz yok salya akıtmak gibi falan sadece çok huzursuz çok mız muz ve gece çok sık uyanır olduk
ErvaMuhammedAli16 MelihAsk28 Diş olabilir büyük ihtimalle. Bu diş olayı neymiş Ya 🤦🏻♀️😓 Bizde sıkıntılıyız şuan. Kilot bez deneyin. Ben iki bebeğimde de kullandım. Çok kurtarıcı 🥰
MelihAsk28 ErvaMuhammedAli16 Başıma gelene kadar bende bilmiyodum, oğlum huysuzdu biraz ama bu aralar çok fena bide kulağına vuruyor sanırım ağrısı 🙄 ilk işim bez bitince onu denemek olacak
Cihan MelihAsk28 alt değiştirme deme bana 😂 oğlum 16 aylık geçen altını değiştireyim derken sağlam bir tekme yedim suratıma 😂 hiç sevmiyor bez taktırmayı ne savaşlar sonrası takılıyor o bez
MelihAsk28 anneCANan Hangi marka kullanıyosun? evy baby kullanıyorum ben, tek pişik yapmayan bu oldu ama şansıma kilot bezi yok 😏
anneCANan MelihAsk28 ben hep sleepy kullandım kilot bezinide ondan aldım elimde bir kaç paket kaldı o bitsin kilot beze döneceğim hepten çünkü üç dört ay sonra işe başlayacağım babamız için de kullanışlı olacak gibi