M_agayeva Merhaba guzel anneler ben yeni anne oldum spinal sezeryanla sudum 3 cü gündə gəldi ama su gibi geliyor bebeyim ne kadarda emse doymuyir sagiyorum ama hec su kimi ne gibinseyler yesem hem süudumde artis olsa həmdə daha doyurucu olsa yardımçı olun lütfən
Serpil123455 M_agayeva kuru kayısı kuru incir kuru üzüm bulabilirsen dut kurusu bunlardan hoşaf yap blenderden çek ve iç faydasını goruceksin bide süt arttırıcı damlalar var onlardan kullanabilirsin
78bb M_agayeva kompostalar canım maden suyu aşırı faydası oluyo rezene tahin ve tahinli helva tarhana çorbası
Betul055 M_agayeva yeşillik sebze yemekleri yiyin. Sık sık emzirin neden gelmiyor diye doymuyor diye strese girmeyin hep gider Allah korusun. Komposto yapıyordum ben meyveleri kaynatıyordum hiç şeker atamadan sütlaç yiyordum sıcak şeyler tükettim büsküvi yedim yulaflı
inci3545 Hiç artmiyordu sütüm ne yaptiysam e bebekten malt içecek aldım 1 ay falan kullandım onartirti şimdi bol su dinlenme dereotu artırıyor.
Serpil123455 M_agayeva iki litre kadar su köy tencereye sonra kuru kayısıyı inciri hurmayı dogransuya at 45 dk bı saat kaynasın sonra ister öyle iç istersen tanelerini blenderden geçirip iç
PerininAnnesi M_agayeva birde bestlak al onlar sütü çoğaltıyor ama şu gibi oluyor. Badem ve ceviz yemeyi ihmal etme.
Hiraada M_agayeva canım yeni doğum yapmışsın telaş yapma emdikce çoğalır ve kuru incir ve üzüm hosafi yap bol bol iç kuru yemiste ye badem fındık sonra semizotu çıktı artık bol bol ye sütun artigini sende goruceksin 😊
ZehrAsil_Mehmet31 M_agayeva bulgur pilavı, mercimekli bulgur pilavı, ve şekerpare ben neredeyse pilavı gunluk yiyorum oglen yogurtlu karıstırıp, aksamda salata tavuk göğsü ile yiyorum cok faydası var 🙋♀️
Zehra_Ens M_agayeva tahin pekmez kuruyemiş bulgur ve bol bol su için. Bol bol da emzirin uykusuz kalmayın yorgun olmayın sütünüz artar. Kalitesi için de kaliteli beslenin. Yumurtasız kahvaltınız olmasın mesela.