Eren10 Bebeğim 10 aylık ve ateşi var şurup verdim ılık su da yıkadım ama hala ateşi var N Yardım edin nabcammm 😞
2_prensesin_annesi Eren10 geçmiş olsun canım diş mi çıkartıyor bebeğin, evde sirke varsa sirkeli su yap koltuk altlarına ayaklarına alnına boynuna bezi islat koy, sakın 39 dereceyi geçirme Allah korusun havale geçirir bebek hastaneye gidin hemen , ateş düşmezse eger
Eren10 2_prensesin_annesi 7 tane dişi var daha önce hiç ateş yapmadı görünürde diş yok Çarşamba günü dışarı çıkartmıştık hava alsın diye soğuk mu aldı acaba
Eyluldilek6044 Limon sik coraplarini suyuna batir nemli girdir. Limon hemen dusurur. Kontrol et surekli usutmuste olabilir diste olabilir kontrol sagla korkma.
Deryazorlu Eren10 canım 37 dereceyse neden korkuyosun gayet iyi 38 ve üstü olduğun da ateşi düşürmeye çalış.
KeremTalha_4153 Eren10 kontrollu olduktan sonra 37 çok değil doktorumuz 37 buçuğu geçene kadar ilaç bile vermeyin geçerse ona göre mudahale edin siz önce sakin olun devamlı kontrol edin ateşini sık sık ölçün.. olmadı tekrar duş aldırın. Yükselmeye devam ederse hastaneye gidin.bu günlerde bu şekilde çok hastalanan çocuk var .. izin gününde bile dışarı çıkmaya korkuyorum 😕😕
Melanne Ya arkakadaslar yapilmasi gereken.seyleei soylemis zaten ama ates bu evdeki müdahaleyle zor düşer en yakin hastaneyegidin derim geçmis olsun
Eren10 KeremTalha_4153 ilk defa ateşleniyo böyle hava alsın evde sürekli dedik demez olaydık çocuğu hasta yaptık
KeremTalha_4153 Eren10 ama o gün soğuktu hava bende çıkarmadım. Üşütür diye korktum. Ama endişe etmeyin inşallah hafif atlatırsınızz. Çok geçmiş olsun canım.. sakın olmaya çalış panik yapma
KeremTalha_4153 Eren10 benim ateş ölçer alından ölçüyor.. ama en iyi kulak ve koltuk altı diye biliyorum yanlış olmasım
Canada10 Eren10 bebeklerde en doğru ölçüm makattan daha sonra koltuk altından olur canım. Başından ölçme bebeklerin başları vücuda göre daha sıcaktır zaten. Ateşi yok bu arada telaş yapma yine de çok geçmiş olsun 🤗 4. Ay aşımızda 37,6 ya kadar çıkmıştı ama herhangi birşey yapmadım sık kontrol ettim alnından ölçtüm bitti sonra kendiliğinden.
[silindi] Geçen hafta aynı durumu yaşadık, kızamık aşısı tetiklemiş.. siz de de öyle bi durum var mı ? 2 gece uyumamıştım ve oğlum da ilk defa ateşlenmişti.. 39.7 de ambulansı aradım ve dediklerini yaptım şükür geçti gitti.. geçmiş olsun 🌹