Efe123 Elele ranger kullanıyorum gayet memnunum sürüşü çok kolay ama puset illa olsun demezsen elele kabin tipini al derim
damla377 Ben yoyko aldım çok şık görüntüsü var gösterişli ama büyük araba sedan arabaysa çok rahat sığıyo o yüzden sorun yasamadık
damla377 Bimelekannesi yoyko seyahat sistem travel sistem farkı var mı ki ben yoyko luxury travel sistem olanı seyahat sistemi olan siyahtı diye almadım travel olanın rengi hoşuma gitti de fark var mı ki
Bimelekannesi Karacamm https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ?gclid=Cj0KCQjwwr32BRD4ARIsAAJNf_3Qgm3XrK4NmDo-zpGh-txh6_F-V4L2vVTy6CrJrtmLJ9A_vO7ePK4aAu0UEALw_wcB&magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-hero-sku-ssc bu model canım arabası ağır da değil katlanması sürüşü çok kolay kullanışlı yani pişman olmazsın alırsan inşAllah 🌸
Bimelekannesi dilarafurat emin olmak için soruyorum bebek arabasında oturtabiliyor mu o şekle geliyor mu araba diye soruyorsunuz dimi ☺️
Bimelekannesi dilarafurat doğru anladıysam evet canım oturma şekline gelebiliyor benim kızım daha küçük ama ablamın kızı oturur şekilde denedi çok beğenmişti
HazelSeren Karacamm hayır gayet hafıf canım ben tek basıma ıkıncı kattan ındırım bındırıyorum hıc zorlanmadım
Karacamm Karacamm allroad 2 ve yoyko City arasındayım şu an 😀 yoykonun sonraki oturma yeri küçük geldi gözüme allroad az daha tok gibi ama yorumları da değerlendiricem
Karacamm mammabuse ya mido netten baktım puset değil de diğer hali cok küçük fazla kibar 😀 sağlam duruyor mu gerçekte 7kg müthiş bir ağırlık diğerleri 10 kg mesela