Kuzumveben nur35 çok teşekkür ederim acayip kötü yorum var kargoya çok geç verilmiş işte karşıda muhattap birini bulamadık filan deyince aklıma takıldı bi siteden ilk dfa alisveris yaptim ins sorunsuz gelir urunumuz sagolun
Kbrmhmmd Kuzumveben ben bebeğimin ilk alısveris ini orden yapmıstım hastane çıkısı takımlar falan ürünleri çok güzel kaliteli hıç bi sıkıntı yasamadım sadece 1 hafta gibi bi süreçte gelmisti o kadar
Kuzumveben Kbrmhmmd kargo süreci uzun demek çoğu kişi öyle demiş bide pandemi sebebiyle daha da uzuyor hayirlisi ins sorunsuz gelir yuklu bir miktar odedik aslinda hepsiburafa ile arasinda 200 tl fark vardi bizde babymall dan aldik
Ebruli101 Kuzumveben canım bende ordan alacaktım hatta hepsi buradada ki ile aynı satıciydi ama dediğin gibi yorumlar çok kötüydü iade de falan muhatap bulamamışlar o siteden de alışveriş yapmamıştım hepsi buradadan aldım biraz daha fazla ödeyerek 😊
Kuzumveben Ebruli101 hadi ya bizim aldigimiz urun ile 200 tl fark vardi hepsiburada da biz burdan aldik ilk alisverisimiz sonradan kotu yorumlari okudum bende ya ☹️ Buyuk bi firma insallah sorun yasamayiz
Kbrmhmmd Kuzumveben ben jokerden ürün aldım o kadar geç geldiki siparisi ne zaman verdiğimi unutmustum babymall güvenilir bi site sıkıntı yasamazsınız normalde 1 haftada geliyosa pandemi den dolayı 15 gunu bulabılır buda normal içiniz rahat olsun bence
Ebruli101 Kuzumveben bebe 365 diye bi satıciydi baktım hepsi burada da olumsuz yorum yok diğer sitede aynı satıcı ama çok olumsuz yorum vardı eksik geldi iade olmadı param gelmedi falan fazla verip diğer taraftan aldım paranın tümü gideceğine fazla verelim dedik 😂
Kuzumveben Ebruli101 diger satici babmalldi yani hayirlisi valla bilmiyorum sali gunu verdik siparis en gec pazartesi kargoda diyor biz babymall kendi sitesinden aldik
Ebruli101 Kuzumveben o zaman sıkıntı olmaz sanırım canim babymall da oto koltuğunun altında satıcı olarak bebe 365 yazıyordu benim baktığım da yorumlar o satıcı içindi ☺️ inşallah ulaşır ürünün🤲
Kuzumveben Ebruli101 inşallah canım sağolun şimdiden sizde güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah oto koltuğunuzu 😇
Kuzumveben Woody magazalarini bilmiyorum canim internet sitesinden siparis verdim normal cok internet alisverisi yaparim bu siteden ilk defa yaptim
emirhanecozlem Kuzumveben 4 gün. Ama ben sipariş verdiğimde yasak vardı. Yasak bitti 2 gün sonra sandalyem geldi. Toplam 4 gün bekledim