Mrs_Mert Hemanjiomluminik biz doğduğundan beri onu kullanıyoruz mama+meme şeklinde gidiyoruz memnunuz bi yan etki yapmadı o yüzden başka mama denemedik
[silindi] Hemanjiomluminik 2 gundur kullanıyorum İlk once sevmedi tükürdü yuzunü ekşitti simdi 2 dir yiyor bakalım arkadasım önerdi iyi kılo aldırıyormus Dr sordum olabılır dedi
Hemanjiomluminik Mucizeem Emna_1903 [silindi] Mrs_Mert Benim oğlumda aptamil başladık kabız oldu bebelac gold aldım kustu şimdi hipp combiotik kullanıyor. Ancak evolvia yada sma geçmeyi düşünüyorum. Maddi açıdan da daha uygun
Mrs_Mert Hemanjiomluminik Doğumdan hemen sonra sütüm gelmedi eşim eczaneden alıp gelmişti eczacı tavsiye etmiş bi daha da öyle gitti memnunuz biz 😊
Mucizeem Hemanjiomluminik ben şu an bebelac gold kullanıyorum ama sma da kullandım son zamanlarda gaz yapmışt. Kullanan çoğunluk memnun ama
[silindi] Hemanjiomluminik evolvia kullanmaya basladım kusuyor ama normaldede kusuyordu ondanmı yeni alısmaya calısıyor ondanmı anlamadım
Emna_1903 Hemanjiomluminik benim kullandigim evolvia ac o kadar da uygun degildi bize doktor önermişti ama gaz sancısı olduğu için
Karerrbala Hemanjiomluminik ben 6 ay kullandım çok memnundum maddi durumdan dolayı bebelaca geçtim. Tavsiye ederim
Elifberat Bebelac kullaniyorum mecburiyetten digerleri alerji yapti bizde . Ama hic memnun degilim kilo aldirmiyoorr.