Tgba123 Ben 3 aylık olana kadar 2 saatte bir akşamları da max. 3 saatte bir emzirdim sonea kendileri istemediler o saat aralığında 3 veya 3,5 saati buldu mamayla destekli gitmeye başladım şuan 4 gün sonra 5 aylık olacaklar 4 saati buluyor
Elif2904 Aybars_43 merhaba reflusu oldugunu nasıl anladınız acaba benim bebeğimde kusuyor ama cevremdekiler daha çok küçük reflusu olmaz diyolar yarın bi aylık olacak
Tprk1802 Elif2904 kusan her bebekte reflü yoktur.bizimkide kusuyordu bazen gün boyu bazen iki günde bir felan doktora sorduk 3 aylık bebeğimiz diş etlerinden dolayı eli ağzında o yüzden.tabiki kusma reflü belirtisi olabilir ama başka şeyelrde olabilir.doktora sormak lazım
Aybars_43 Canancann Elif2904 cnm emdiği süt mideden ağzına geliyo sürekli, tekrar yutkunmak zorunda kalıyo ve uykuları bölünüyo😔
Seyda5050 Elif2904 her emzirme sonrası gazını çıkarmama rağmen kusuyordu. Ve artık püskürterek kusmaya başlamıştı. Püskürüyorsa kesin reflü diyorlar zaten. Kilo alımı bile azalmıştı çok kustuğu için.3 aylığız biz. 2. Ayında reflü mamasına başladık. Şükür toparladı ama kusma yine devam. Biraz böyle devam edermiş
mrvcr Aybars_43 reflüsü varsa sık sık emmesi daha iyi gelir annesi. gaz yüzünden yeteri kadar doyamıyordur o yüzden 2 saatte uyanıyordur. emzirirken aralarda gazını çıkarıyorusunuzdur ama bazen bi kere de çıkmayabiliyo, biraz daha deneyip sonra tekrar teklif edin iyice doyarsa geceleri araları 3-4 saate kadar uzatır yavaş yavaş.
Tprk1802 Aybars_43 genel geçer bi kuralı yok bunun.bebekten bebeğe değişir hatta anneden anneye de.biz 3 aylık olduk bebeğin kilosu normal olduğudnan doktor gece 6-7 saat bile uyanmazsa uyandırma dedi.gündüz ise iki saate bir emiyor bazen 3 ama çok nadir.kısacası bebeğinizin kilo alımına göre değişiyor en azından bizim doktorumuz böyle söyledi.
Canireem Peki emzirme süreniz ne kadar oluyor sizce kaç dk da doyuyor yani. Benim eskiden daha uzun kalırdı memede şimdi kalmıyor o kadar en fazla bir memede 15dk ama sanki yetmiyor
Aybars_43 Canireem aynen benimde ilk doğduğunda 20-25 dk emiyordu şimdi maksimum 10 dk emiyor ama doyuyor, kendi bırakıyor çünkü.
espalp Aybars_43 Aralık = Paşa gönlü ne zaman isterse. Bizde kural bu 🤣 ben doktora ne zaman saat sorsam böyle cevap verdi bana. Zaten bahsettiğiniz günlerde çabuk acıkır 3 saati geçeceğini sanmıyorum
Balloglumm Aybars_43 ben dogdugundan beri saat koymadım hiç ne zaman isterse emzirdim ben de teklif ettim durduk yere bazen emdi bazen emmedi saat uzatmadın ama hic hala da öyle 9 aylık olduk bizde
Sinif177 Papatyaseverr gece kaç saat sıklıkla kalkıyor? Ve gece uykusuna yattıktan sonra kaç kere kalkıyor.
Username Aybars_43 normaldir benimde bebegim daha kirki cikmadi iki saatte bir emmek istiyor ne kadar emerlerse onlar icinde güzel gelişimleri açısından
Arel19 Yenidoğanken her saat başı emziriyordum uykusundan alıp mememe koyardım daha sonra süre uzadı şu an 6 aylık 3,5 saatte bir emiyor + formul mama bazen emmek istemiyor mama yapıyorum 3. Aydan itibaren aralıklı olarak meme reddine başlıyorlar çünkü
Edamom Zeyzey2616 bizimde 31inde 2 aylık olacak 😊 doktorumuzun önerisiyle 4 saatte bir emzir ama gece 4 saat gündüzleri ağladıkça emziriyorum ben
Zeyzey2616 Edamom Masallah😊 Valla bende artık saat kurmuyorum ama cocugum 2 3 saatte bi uyanıyor. Neden bide gece 4 5ten sonra mıyır mıyır uyuyo devamlı hareket halinde uykuda😩
Goktug-3 Biz 2.5 aylık olduk halen saat başı emiyoruz geceleri 2 saat bazen çok nadir 3 saatte bir ama gündüz sık sık az az emiyor tek göğsü bile bitirmiyor 5 dk okadar oyüzden bende tam doymadığını düşünüyorum istedikçe veriyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum 🤷♀️
eefsun Goktug-3 1 yildan fazla gecmis aradan ama benim bebegin suan 2 aylik ve ayni durum var :) saat basi emme durumu ne zaman gecti sizde cok merak ettim
Guler100 Aybars_43 4aylik olduk hala en uzum aramiz 2saati gecmedi 3saat yapmak.icin cok cabaliyorum ama emmeden susmuyor kendini maf ediyo aglamaktan🙄
gamzegungor 2,5 aylık olduk bizde de aynı durum gece uyursa kaldırma diyor doktorlar 4-5 saat arayla olabilir diyor ama bizimki kurulu saat gibi iki saati geçirmiyor
Anana Aybars_43 Uzatmamalısınız. Emzirirken süre tutmamalısınız. Ne zaman isterse o zaman emzirmelisiniz.