Aybars_43 A1s2a3m4 saati ben tutmuyorum çocuk zaten iki saatte bir kendi istiyor. Ama reflüsü olduğu için ve ikinci aya girdiğimiz için acaba emme aralıkları uzasa fayda eder mi diye düşündüm. Yoksa tabi çocuğu aç bırakmam o ne zaman derse emziririm.
Drycyln Japonbaligininannesi ben bestlak kullanmıştım çok az arttı. Şimdi bana galactaco verdi. Daha etkili gibi geldi
aybukemom Aybars_43 geceleri her uyandığında emzirmeyin önce bir pışpışlayın bakın uyuyorsa ellemeyin yok illede emmek isterse kaldırıp göz teması kurmadan emzirin .2 aylık bebek 6-7 saat emmeden uyuyabilir .ben her uyandığında emziriyordum ama dün gece biraz salladım emzirmedim bebeğim sabaha kadar uyudu 4 ay 22 günlük .4 aylık bebek de 9 saate kadar uyuyabilir
Esenn13 Aybars_43 onu bebeğin kendi karar veriyor 😂 kendiliğinden değişiyor istiyor zamana bırakın akışına. Uyandıkça acıktıkça ister zaten o
SelmaYakup Hayır hebuz uzatma daha cok kucuk kendin saat kurup kalk hatta 2 saatte bir emzir yoksa kilosu falan duser hemen dikkatli ol.
funca Kadercnp bebeğin ağzına tüm kahverengi kısmı vermelisin o şekilde emer ucunun çıkmasına gerek yok
Potok 27 günlüğüz geceleri ben kaldırmıyorum artık alarm kurmuş gibi kendi tam 3 saatte bir kalkıyor emziriyorum gündüz 1-1,5 saat uyuyor öyle emziriyorum
Mehmetaslan Aybars_43 hiç saat tutmadım ne zaman acıktıysa emzirdim canım mide bağırsak arası mesafe çok kısa henüz daha
Hikmetb Daghan05 uyansa da uyandırsam gıdıklıyorum Rahatsız ediyorum altını acıyorum ama uyanmıyor hastanede de cok denedim bide Rahatsız edilince fazla agresiflesiyor ebe de uyanmıyorsa Uyandırma bırak uyusun o acıkınca uyanır dedi
Mrvzyp @Aybars_43 Aybars_43 bebeğim ikibuçuk aylık doktorumuz gece uykusu uzayabilir dedi uykusunu bölme emzirmek için uyanır dedi kendi uyanıyor emiyor yine uyuyor ☺️
Sunasenel Aybars_43 Bebeğin istediği sürece emzir canım benim kızım şuan 3 buçuk aylık o dönemlerde 5 6 saat uyuyordu geceleri
Sensen Ozlemooo canım benim uykum çok hafif ondan dolayı pek korkmuyorum hafif kıpırdasa duyarım uyurken valla böylede zor ama yapacak bir şeyim kalmadı artık