efuchan Gün içinde değişiyor 1-3 saat arasında gece 1 den 5e kadar uyuyor sonra 1 er saatte bir emiyor uyuyor 2,5 aylık
Demet-solmaz Aslanmmm gece uykusu ayrı birsey ama 3. Aydan sonra 5 saat uykuya doktorlar normal diyorlar
Nisa2494 Kızlar benim bebeğim 15 günlük sabahları 1 saatte bir emziriyorum güzelce bir uykusu yok ama gecede uyuyo 5 6 saat ne yapsam bilemedim gece uykusu var gündüz yok
Elka Nisa2494 ne güzel 👍 bizimki 20 günlük gündüzleri hep uyuyor emmeye zorla uyandırıyorum. Geceleride uyumuyor 😔
Mom036 Nisa2494 benimkinde öyle sabahları hiç uyumuyor gecelerinde uyanmıyor ben bazen uyanması için altını açıp ıslak mendille siliyorum öyle uyanıyor benkide 16 günlük
papatyakirkiki Nisa2494 aslimda cok guzel gece uykusunda emzir her 3 saatte veya 2 saate bir sutunu yarayip yaramadigi kilo duzgun aliyirsa biyle yap gunduzleride ayni peryodu dene benim bebegim 5 aylik ben öyle yaptim gecelri simdi cok uyanmiyor ama yeni doganken hep boylydi
Melekyigiter Adlk bende bundan korkuyordum bi defa uyuya kaldim kizim 97 gunluk bi gece kalkmadi gece 1de yatip 9a kadar uyumus sabah
SeyfettinNurcanEbrar Aybars_43 canim ideali 2 ve ya 3 saat bir emmeli onu geçerse şekeri düşebilir dedi bize doktor zaten bebek sağlıklı ise kendi uyanıyor acıkınca …
Adlk Melekyigiter yok canım olur mu öyle şey bebekler belirli bi aydan sonra acıkınca uyanıyor zaten sadece yenidoğanlar hariç birde uyurken büyüme hormonu salgılanıyor 😊
Nurhanalp Aybars_43 ilk ay kontrolumuDe doktorumuz artık geceleri ne zaman uyanırsa ozaman emzır demişti oncesınde ben uyandırıyordum şuan 3 ay 20 günlüğğz 5 saat uyuyor kendı uyanıyor büyüdükçe uyanma sureleri artıyor
papatyakirkiki Elka gazi falanmi var ki ondan mi uyumuyor . Yada sen cay kahfe aksam icme bebege sutten gectigi icin kafein ondan da uyumuyor ola bilir
papatyakirkiki Aybars_43 bence bebegim ne zaman isterse o zaman emzir cunku ben ilk 3 ay gece ve gunduz hep emzirdim 2 saat ara ile yeni dogdugunda ise saat basi simdi 5 aylik olduk ve kendi istedigi zaman uyaniyor gece oyle emiyor yoksa uyandirdim bir kez emzirmek icin almadi kizdi😂 bende artik uyanip kendi almsini bekliyorum😊
ahmedasaf merhaba sevgili anneler benimde o saatlerde emiyor ama benimkisi memeyi tutmayı istemiyor zola veriyorum çok ağlıyor ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba…
Cerenaslan Mom036 2 saatte bir emzirmen gerekiyor yani benim doktorum öyle demişti uzun süre uyumaması gerekiyor. Uyku sırasında emzirmeyi ihmal etmeyin bence