Aybars_43 Hilalll000 bunları reflü için mi verdi cnm bize de gaviscon verdi ama onu içirdikçe çocuk daha da kustu o yüzden kestim bende.
Eliffmomm Aybars_43 o bebisin kilosuna bağlı biraz da canım çocuğun topluysa daha fazla acikabilir 2 saat uzun gelir ama miyon bir bebekse 2 3 saat idealdir
Nisan_35 Gece uykusunda beş altı saat uyuduğunda peki ne yapıyorsunuz süt sağımı yapıyor musunuz ya da yapmamız gerekiyor mu merak ettim
Marjinal_Anne2 Yami aynı benim kıxım hatta ben tereddüt bile ediyorum tedirgin oluyorum , max emme süremiz 10dk bir de 😢
Yami Marjinal_Anne2 bizim de öyle inanın. Memede yarım saat 40 dk bir kere bile kalmadı. Kalanlara hayret ediyorum
Canancann Marjinal_Anne2 benim oğlumda 2 aylık ve dediğin gibi max 10 dk emiyo. Bence o yüzden de zayıf kaldı bu ay çünkü önsütü alıyo ve bitiriyo. Nasıl düzene giricez bilmiyorum doyup doymadığını hiç anlamıyorum
Asyfrathan27 Aybars_43 benim bebek 5,5 aylık ne zaman acıkırsa veririm gece gündüz farketmiyor bazen yarım saatte 1 bazen saatte 1 bazen 1,5 saatte 1 bazen 2 saatte 1 hiç 2,5 saati bile görmedi zaten nasıl olsa diş çıkardığı zaman bütün kiloyu verecek
Nurt Tugbaca Aybars_43 doktorunuz danismaniz daha iyi olur bildiğim kadarıyla üç saati geçmeden emzirmek gerekiyo uyusa bile uyandırmadan emzirebilir siniz
glsnhsn Ben çok problem yaşıyorum. 4 aylık kızım ağladığında veriyorum memeye sürekli kafayı çeviriyor meme reddi değil çünkü doğduğundan beri böyle hiç böyle huzurla beslenme saati geçirdiğimi bilmem 😭 her gün Çin işkencesi çekiyorum ağlıyorum valla. içiyor bırakıyor içiyor bırakıyor 😭 kendi kendime diyorum nasıl anneyim acıktığını bile düzgün anlamıyorum🤦♀️ Ama genel anlamda huzurlu bebek meme ile arası yok savaş halindeyiz hep. Gene de savaşları kazanıyorum zorla da olsa 🥺
DuNimOm glsnhsn okurken gülümsedim 🤦🏻♀️ Ama ne kadar zor olduğunu da hissettim çünkü 4 ay yaşadım memeyle savaşıyor resmen dıyordum 🤷🏻♀️ ve son çare yatağa bırakıp memeyi verdim öyle içti tamamen son çare olarak denedim ve oldu suan 15 aylık şükür zaten yaşından sonra kendı ifadesiyle anlayacaksın ıstedıgını umarım sende atlatırsın o dönemi 🤲🏻
DuNimOm glsnhsn uykuda o reddi yapmıyordu ama gözleri açıkken ınatla kafa döndürüyordu kendı bebeğim olmasa sınırden başka bişi yapacağımı düşünüyordum ve benım sütüm yaramıyo diyodum (sacmalık lohusa ruh hali işte) emınım 1-2 aya duzelecektir🐥
DuNimOm Aybars_43 bi süre daha böyle benim kuzumda 6 ay o şekılde uyandı emzırdım ek mama döneminde uyku saatleri aralıkları değişiyor azıcık daha sabır 🙋🏻♀️
glsnhsn DuNimOm çok özür dilerim nasıl yani anlamadım. Düzgün içmesi için her yolu denerim. 4 aydır neler çekiyorum. Birilerinin yanında hiç emziremiyorum savaş ve ağlama halinde olduğu için 🤦♀️
glsnhsn DuNimOm ah ah lohusalık mı kaldı 4 ay geçti 🤦♀️ Bugün yarın bugün yarın geçer dedim ama dile gelince anlayacam kızımın halinden sanırım 😂😂😂 saat tuttum olmadı ağladığından verdim olmadı. Ağladığında Memeye aldım acıkmıştır die içmedi gülerken aldım içti. Ben daha nasıl acıktığını anlayıp vereyim 😂😂😂 çok hoşuma gidiyor ne zaman isterse çocuğum o zaman emdiririm diyen anneler. Ama bende öle bişe yok savaşla verdiğim için
Minammm glsnhsn bende aynı şeyleri yaşıyorum ayakta daha iyi ama ayakta bile zor emziriyorum hicbir yere gidemiyorum düzelmesini bekliyorum nasıl yapcaz biz😊