morsevenfilolog Denizzz56 Saygı mı? Hala eşinize saygı mı duyuyorsunuz? Pastayı da hediyeyi de rüyasında görür benim eşim yapsa!
Mom091 Denizzz56 eşiniz bebeğiniz kucağınızdayken size şiddet uygulamış. Bir de yetmemiş gibi bebeği bırakınca devam etmiş. Eşinize saygı mı duyuyorsunuz? Neden olayı saklıyorsunuz yine yapsın diye mi? Gidin söyleyin ailesine pasta falan da yapmayın ne olur bu kadar kolay örtmeyin üzerini 😡
Burcu35 Denizzz56 Peki sana tokat atarken eşinin saygısı varmıydı? Ne pastası zıkkım koyarım önüne al bunu ye bu bile sana çok derim. Kendini ezdirme bu kadar bence yazık gençliğine
Gizemmdenizz Denizzz56 Kaynanan anlasın ne saklıyorsun kendinizi önemseyin kaynanana fln boş yani Tokat yemişsin sen saklamanın peşindesin ben ortalığı birbirine Katardım sen böyle devam ettiğin surece devam eder
Deletedmom336 Denizzz56 ayy yok artik ya anlasinlar pasta da yapmayin ne hediyesi hakediyor mu.saklamayin gordugunuz siddeti guclu olun lutfen yine yapar
Zhrnz Denizzz56 ben olsam almazdim 😤 onlar anlamasin diyede biz daha once hediyelestik dersin bunlarin gucude anca bayanlara yeter zaten 😤
Mom62636362 Denizzz56 siz başlatmışsınız, haklısınız diyemeyeceğim. Dünyanın en sakin adamı da olsa karısı tekme attıysa tokat atmayacağının garantisi yok.
Denizzz56 Mom62636362 tekme değil iteledim yani ben oturuyordum o ayaktaydı bende dizini ayağımla iteledim
Mires Mom62636362 kadının attığı tekmeden ne olur Allah aşkına canı yanmamıştır bile… Ona karşılık illa dövmesi mi gerekiyor adamın saçmalamışsın gerçekten bende eşime çok sinirli bir anımda tokat atmıştım ama hiçbir şey yapmadı tamam benim yaptığımda doğru birşey değildi ama erkekle kadının gücü asla aynı değildir…
AselElcin Bazen bazı postların dalga geçmek amaçlı açıldığını düşünüyorum. Kocanızdan dayak yemişsiniz ve buraya gelip pasta yapayım mı hediye alayım mı diye soruyorsunuz🤦🏼♀️ Allah akıl fikir versin o hayvan herifede merhamet
busra37 Denizzz56 sizin ayağına vurmanız onu tetiklemiş ama vurmamalıydı tabiki. Anlamasınlar mantığınız çokça yanlış zıkkım olsun yemesin aslada yapmayın. O kendnş affettirene kadar bence yemek bile vermeniz fazla ama.. yapmayın hiç birşey
GulcanYldzdal Denizzz56 hediye almayı bırak pasta dahi yapma o o elleriyle sana vururken acıdım ki sen ona ellerinle pasta ypyrsun hastayım de kaynana dışarıdan alsın oğlunun pastasını
Deletedmom318 Denizzz56 Hah bakın şimdi oturdu raylar. O zaman üslubuna ve yaptığı harekete bakılırsa suçlu olan eşiniz. Pastayı hediyeyi falan bosverin. Size bunları yapan insana ne diye siz pasta vs yapacaksınız zıkkımın pekini yesin. Ve attığı tokat için aklı başına gelene kadar konuşmayın
Merve43 Denizzz56 seni döven adama saygı ha? Kusura bakma ağır konusucam daha çok dayak yiyeceksin sen bu mantıkla. Evden çocuğunu alıp gideceğine oturup saygı gösterip pasta yapıcaksın şaka gibi l