Şimdi diyelim bugün patates tattırdın, yarın havuçla patatesi karıştır bunların ikisinde allerji olmazsa üç gün bunları yedir sonra kabak ekle menüye. Kahvaltı tadımlarında yumurta sarısı, lor peynir, pekmez çeşitleri en önemlileri bunları teker teker tattırıp allerjisizleri bulamaç halinde birbirine karıştırarak verebilirsin. Sadece ikinci bir yiyeceği menüye eklemek için iki üç gün beklemek lazım. Ben hepsini sırayla tattırdım mesela birbirine ekleyerek. Şu an 7 aylık olduk, patates havuç kabak kırmızı biber kereviz sarımsak soğan veriyorum. Üç gündür de taze fasulyeyi deniyoruz bir sıkıntı olmadı artık o da zararsız besin listesine girdi. Yakında ıspanağı deniycem demir açısından önemli besin. Kahvaltıda ise artık yumurtanın sarısı, lor peynir, labne peynir, yulaf ezmesi, ev yapımı buğday unlu pekmezli bebe bisküvisi yiyebiliyor. Üç gündür 1 tatlı kaşığı ceviz tozu veriyorum allerjisi olmadı. Meyvelerde ise tatlı elma, armut, muz, avokado yiyebiliyor. Çileğe allerjisi çıktı vermiyorum kendimde yemiyorum benim sütümden geçmişti. Bir ince dilim limon veriyorum bazen eline şapır şupur yiyor. Gece elmalı irmikli mamalarına gün kurusu, kuru üzüm, kuru erik, hurma, tarçın koyuyorum blenderdan geçiriyorum bayıla bayıla yiyor. Zamanlaaa yavaş yavaş hepsini yiyecek merak etme.