Drkebru zeynepalp Ne alaka şimdi bu yorum herkes döndüğünü yazmış normal mi değil mi onu soruyorum bi şey bekleyeceğim tabiki çocuğumun gelişimini kontrol altında tutmam gerekiyor.
Deletedmom336 Drkebru o ayda dönen bebeklerde var insan okuyunca düşünüyor tabiki sormanizda cok normal
tuval Drkebru normal canım 2-3 aya tutamazsın zaten şu bebekleri rahat bırakın kendileri zamanı gelince döner doğal akışına bırakın. 8 aylık sırt üstü yatıramıyorum altını zar zor alıyorum🤣🤣
Drkebru Misskokulum Masalsihayat MevNil Deletedmom336 Deletedmom245 Sahika3 Apalie babygirlandmom GulcanYldzdal Senha Mom563 miniktavsanim Ikizannesi2020 Bir postta yazmışlardı da dönmesi gerekir falan diye malum öyle çok doktora götüremiyorum gelişimini takip etmek amacıyla sizlerin bilgilerinden faydalanıyorum teşekkür ederim 😊🥰💜
Drkebru Deletedmom336 Aynen acaba benim çocuğum mu beceremiyor sadece diye merak ediyorum doktora da gidemedik kaç aydır o yüzden burdan yazıyorum mecburen..
Sumis35 Drkebru normal tabiki benimkide geç dondu geç emekledi muhtemelen gec yürüyecek. Telaş etmeyin 😊
Sumis35 Drkebru herseyin zamani var kuzum aceleye gerek yok sonra da tutamicaz yerlerinde oradan oraya zıplayıp duracaklar inşallah 😍😇
Gastronomiss Drkebru gayet normal her bebeğin gelişimi farklıdır benim bebeğim 7. Ayında dönmeye başladı şu an 8 aylık emekliyor ayağa kalkmaya çalışıyor bir anda oldu hepsi
Umutkusu Drkebru 5 ay 2 günlük dönmüyorbhenüz. dün youtube tan bir video izledim bebekler dönebilir diyor doktor dönmeli demiyor içiniz rahat olsun bence