MevNil Drkebru benm kızım 7 aylık son 10 gündür dönmeye başladı bence acele etmeyin bide her çocuk farklı neticede 😊
Deletedmom336 Drkebru 5 aylil yuzustunden sirtustune dönüyor daha yeni bi de sirttan yana dönüp ugrasiyor donemedi daha.normal sizinki
Drkebru Misskokulum Masalsihayat MevNil Deletedmom336 Deletedmom245 Sahika3 Apalie babygirlandmom GulcanYldzdal Senha Mom563 miniktavsanim Ikizannesi2020 Bir postta yazmışlardı da dönmesi gerekir falan diye malum öyle çok doktora götüremiyorum gelişimini takip etmek amacıyla sizlerin bilgilerinden faydalanıyorum teşekkür ederim 😊🥰💜
Sahika3 Drkebru bazı bebekler emekleme dönemine gelince dönmeyi öğreniyor endişelenmeyin ama hergün yüzüstü bırakın egzersiz yapsın
Apalie Drkebru her bebeğin gelişimi farklı, o yüzden dönmemesi normal telaşlanmayın, ancak youtube da videolar var dönmesine yardımcı olacak egzersizler diye, ben o dönemlerde yapmıştım bebeğime yardımcı olmak adına, sizde araştırıp deneyebilirsiniz
GulcanYldzdal Drkebru her bebeğin hareketleri ve istekleri aynı olmuyor canım🌼benm kızım da geç döndü geç emekledi 15 aylıkken yürüdü hatta😂😂ama şimdi 6 aylık oğlum var emeklemeye çabalıyor dicem oki bırakın bebişiniz nzmn isterse ozmn kendisi döner 🙏
Ikizannesi2020 Drkebru daha küçük annesi her bebeğin gelişimi de farklı zaten benim ikizlerim 4ay 26 günlük biri dönüyo diğeri hiç kendine kıyamıyo😃
Drkebru zeynepalp Ne alaka şimdi bu yorum herkes döndüğünü yazmış normal mi değil mi onu soruyorum bi şey bekleyeceğim tabiki çocuğumun gelişimini kontrol altında tutmam gerekiyor.