Sariiannee Deletedmom411 Bilmediğimiz için bize hesap soruyorsunuz🤷♀️kendi adıma ,bilsem zaten yazardım ki görmedim bile ..
Mom8 Sariiannee hayır kendiside bilmiyor ne olduğunu doktora girmek yerine buraya sormuş hızını alamamış hesap sormak için bi daha sormuş
Deletedmom277 Deletedmom411 Ne demek rica ederim. Kızarıklar geçtiğinde sebze denemesiyle devam edebilirsiniz. Patates, havuç, brokoli, kabak kapya biber( daha mevsimi gelmedi sanırım) gibi gibi
Sariiannee Mom62636362 Mustafa Sandal dansı ? Elimle göğsümden aşağı doğru kaydırma hareketi yapabiliyorum (banane der gibi) olur mu ?
Deletedmom411 Gokceninannesiiyim başka bir gıda vermediğim için o aklıma geldi teşhis koymadım olabilirmi diye zaten teşhis koysam sormam herakde sizde bi problem mi var algı yollarınızda ??
Gokceninannesiiyim Deletedmom411 bana cevap verilmese senin yaptığını yapmam ki zamanında cevap verilmeyen postlarım var üç beş tane öyle aklıma her gelenin postunu açmıyorum maceraya gerek yok.
Gokceninannesiiyim Deletedmom411 buradaki insanlar doktor değil asıl senin algında bir problem var ayrımı yapamıyorsun
deletedmom247 Deletedmom411 Haklısın tamamen gördüklerime cevap vermeye çalışıyorumm ama üstte de kalmayınca malesef görülmüyor 😒
Mom8 Deletedmom411 tüm bunlar oldu ve siz gelip foruma postuma cevap alamadım diye yeni post mi açtınız pesss
Mom8 Deletedmom411 tabii ki kötü bir şey yaptınız. İhmalkar davrandınız. Allah korusun ben bebeğimin kanlı kakasını görsem nasıl yaparım da bir an önce doktora yetiştiririm diye düşünürüm siz doktor yerine buraya sormuşşunuz az cevap geldi diye bir de böyle sorayım demişsiniz. Bebeğiniz ne durumda bu arada?
Deletedmom318 Deletedmom411 Herkes bu postun altına yazdığınıza gülmek için girip çıkar. Şahsen ben öyle yapacağım. Yok yani anlayamadınız sağlık sorunlarının bilgiye kaynana eş konularının yoruma dayalı olduğunu !