Bogurtlencicegi Sanemuay merhaba canım bana da bakar mısın doğması gereken tarihte doğdu 15.01.2020 cinsiyeti kız
Bytgll Lütfen bana da bakın ya bayram gününden sonra değişti bebe huyu suyu 🤦🏼♀️ kız bebek 25 haziran doğum tarihi tahmini doğum tarihi 12temmuzdu
Sanemuay Bytgll merhaba burdan da yazabilirim ama ekran resmî atamıyorum ondan instagramdan yazmanızı istedim komple takvimi attığım icin
Oguzkaganannesi7 Sanemuay doğması gereken tarih 28.02.2020 Sanemuay doğması gereken tarih 28.02.2020 doğduğu tarih 07.02.2020
Sanemuay Bng merhaba burdan da yazabilirim ama ekran resmî atamıyorum ondan instagramdan yazmanızı istedim komple takvimi attığım icin
Sanemuay Bng Balyanakmom66 merhaba burdan da yazabilirim ama ekran resmî atamıyorum ondan instagramdan yazmanızı istedim komple takvimi attığım icin
Sanemuay Nursahmetyusufaras00 merhaba bakarım ama burdan ekran resmî atamıyorum komple haftaları attığım icin instagramdan yazarsanız atayım ordan
ilkmutluluk17 Sanemuay ayy valla daha ben post açıp soracaktım Allah rızası için bir bak bu bebeğim öldürdü beni 1 haftadır ne yazmam lazım yazayım
Birponcikannesi Sanemuay 24temmuz 2019 doğumluyuz beklenen 2 Ağustos bir kızım var şimdiden teşekkürler 🙏