Semihaaa123 İyi akşamlar benim 8 aylık oğlum var doğum sonrası kilolarımı veremiyorum ilaç, detoks, spor ne önerirsiniz, siz nasıl verdiniz kilolarınızı yardımcı olur musunuz lütfen??
Deletedmom414 Semihaaa123 ben süt olsun diye cok su ictim kilolarim gitti ama sut falanda olmadi😑 32 gun oldu 12 kilom gitti ama tatli falan yemiyorum pek belkide ondan verdim
Sevdanurrrrrrr Semihaaa123 kelin ilacı olsa başına sürermiş 😂o dert bende var bir türlü gitmiyo kilolar 🙄🙄
mutlulukkutusu Semihaaa123 Semihaaa123 canım ozzymyworld takip et altta kürler yazıyor deneyin bir sürü insan zayıflıyor. ücretsiz bi şekilde sunuyor Özlem hanım
Yekyek12 Semihaaa123 hareketleri arttikca siz kilo vereceksiniz uzulmeyin 😊 ben hamilelikten onceki kilomdan bile daha zayifim şu an
Karacamm Deletedmom414 peki 12 kg gitti ya tamamı göbek çevresinden mi gitti ben kıza hamileyim ömrümde belim kalınlaşmadı şimdi belden kalçadan aldım ben şok 😀 30 haftadayım 12 kg aldım ya diyorum bacaklarımdaki kilo kalırsa falan 🙈 genel bir incelme hali mi oldu sizin
Esmataha Semihaaa123 bi ayaklanıp yürümeye başlasın da kuzum sonra seni her gören ne kadar zayıflamışsın öyle diyecek 😅
Karacamm Deletedmom414 ben de öyle gidiyorum 30 haftalık oldum 12 kg şimdilik ama son 10 haftada ne alıcam kestiremiyorum İnşallah vermem kolay olur
yigitmomss Semihaaa123 ekmegi kes canım kahvaltı da 2 3 yumurta hasla ye salatalik domates acikunca su kahve ic 8 den sonra bir şey yeme verirsin 66 kilo idim 64.5 olmusum 2 haftada.hemde kacamak yaptigim halde.
Tanemimm Semihaaa123 emziriyor musunuz? Ben 14 kilo almıştım hepsi de ilk iki hafta içinde uçtu gitti 😊 sebebini emzirmeye ve dolayısı ile bol su içmeye bağlıyorum
Kubrabalek Semihaaa123 15 gündür emziren anne diyeti yapıyorum kızım 5 ay 17 günlük 83 kg dan 76 ya düştüm sütümde bi azalma yok günde yarım saat egzersiz yapıyorum açta kalmıyorum
06-ikra-06 Kubrabalek neye göre diyet yapıyorsunuz doktora mı gittiniz ben diyetisyene gitmek istiyorum da
Doruk12 Semihaaa123 kadınlar için kilo verme programı diye Bi şey var sıkılaştırıyo güzel Bi program yanında da ekmek makarna pilav abur cubur yeme şekeri kes güzelce veriyorsun kiloları 😊 ve 7den sonra bi şey yeme en geç 8 bol su ve sıvıyı da ihmal etme
Karacamm Deletedmom414 ben 70 le başladım 😀 ama 177 boy var zayıftım 82 oldum . Yine eski halime gelsem yeter ama yüzümden kilo vermek istemiyorum 🙈
Deletedmom414 Karacamm haha onu nasil ayarlican kiz. Yuzundende verirsin esit gider bence heryerinden