Betuskoo- 2 aylık bebeğimin gözünde biriken çapağı almaya çalışırken elim yanlışlıkla gözüne girdi o saatten beri mikrop kapmış gibi sulanıyor ve çapaklanıyor. Sütümü damlatsam iyi gelir mi
fatmaydin Betuskoo- sadece suyla sil benim oğlumda da olmuştu pamuk ve suyla temizledim sadece öyle geçti çok şükür. Ama ılık suyla.
Misskokulum Betuskoo- ilik çaya pamuk batırıp silebilirsiniz ebemiz öyle yapmamizi tavsiye etmişti süt mikropları besleyip artmasına neden oluyor
Bgmbgmbgm Betuskoo- sütünüzü damlatmayınn. Bu serum fiZyolojik suları oluyor ya, onlar göz temizleme için de kullanılabiliyor.
badew Betuskoo- benim kızımın da cok çapak olmuştu hatta gözünü acamayip ağlıyordu ben sütümü sagdim 2 güne geçti 🙂
kutsaltiramisu Sütü damlatmayın derim. Çünkü süt o kadar faydalı ve besleyici birşey ki, oradaki mikropları da besliyor öyle olunca. Çapak için gözyaşı kanalına masaj yapabilirsiniz. Ilık suyla da gözlerini silebilirsiniz nazikçe
Betuskoo- Bgmbgmbgm aaa gözüne onu damlatırsam iyi gelir mi hani burun için kullandığımız serum fizyolojik dimi?
Bgmbgmbgm Betuskoo- aynen burnuna sıktığımız.. bize hemşire öyle söyledi, yaptık.. kare pamuklar oluyor ya onlarla temizledik sonrasında.. antibiyotikli merhem yazmışlardı onu kullanmamıza gerek kalmadı çok şükür..
Didem52miray Betuskoo- çay yapma derim herkeste aynı etkiyi yapmaz bizimkini daha kötü yapmıştı. Ilık suyla sil
Dragonannesi Bgmbgmbgm ben de çapak olduğunda asla elimi sokmam pamuğa damlatıp hafif hafif silerim. En doğrusu bu. Aynı serum fizyolojiği kullanıyoruz. Üzerinde yazıyor gördüğümüz gibi.
GamzeSarp Ben pamuğa kendi sütümü damlatıp gözünü silmiştim ve ertesi güne hiç bişey kalmamıştı. Serum fizyolojik tuzlu sudur sakın gözünü silmeyin araştırmadan aklınıza yatmayan bişey yapmayın en kötü ihtimal doktorunıza danışın
Bgmbgmbgm GamzeSarp serum fizyolojiklerin kutusunun üzerini okursanız göz temizliğinde de kullanabileceğini görürsünüz.
Bgmbgmbgm GamzeSarp o zaman insanları yanlış yönlendirmeyin. Bizzat bebek bakımı yapan hemşireye sordum bunu ben teyit amaçlı.