Merveminaa Kbrkbr tahin pekmez sevmiyorum ama yemeye çalıştım yoksa uykumda da genelde problem olmuyor ama yediklerime biraz daha dikkat edeyim çok teşekkürler
kurabiyela Merveminaa bir de bazıları şöyle diyor canım 1 hafta bunu icip bi hafta başka bi şey deneyin ne kadar etkili bilmiyorum bende denemedim ama
bluekoala Merveminaa canım vala eczaneden humana çayı aldım çok güzel işe yaradı bende 🥰soğan ,yeşil soğan , yoğurtlu çorbalar,(buğday dışında),aside,soğan kavurması,komposto bunlar bende deli gibi süt yaptı🥰😅
Merveminaa bluekoala beyin bende işe yaradığını bi bulsam ah, bir deli gibi diyorsunuz darısı başıma 😀
Rukiiss Merveminaa merhaba canım bende sana kullandıklarımı yazayım tabi bunların içinden hangisi fayda eder bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor Çümkü bünye meselesi bilirsin bana da hepsi süt yaptı diyemem ama genel olarak bunları tüketiyorum öncelikle sürekli ve düzenli bişekilde beslenmelisin açlığını geçirmemelisin bol bol su her bulduğun fırsatta su içmelisin sabahları kahvaltı edip normal siyah çay içiyosam bulaşıkları bitirir bitirmez bir su bardağı rezene içerim ( önceleri aktardan aldığımızı içerdim ıhlamurla karıştırmıştım ) o bitince eşime eczaneden humana kimyonlu rezene ve stil tee aldırdım iki üç haftadır onları içiyorum sabah ve akşamları günde birkere mutlaka bi çay kaşığı toz kimyon atıyorum ağzıma ardından iki bardak su içiyorum Bana gerçekten süt yapıyo yine aralarda tahin helva yiyip su içiyorum üzerine ayrıca iki üç güne bir yine sütümü artırdığını gözlemlediğim hoşaftan yapıyorum çok pratik bi tarif küçük bi tencereye göz kararı su katıyorum bi iki avuç kuru üzüm iki üç kuru inciri küçük küçük doğruyorum varsa kuru dut yoksa sorun değil bunları kaynadıktan sonra birde yarım çay bardağından biraz fazla Pekmez kayıp iyice kaynatıyorum günde iki kase yedimmi gece müthiş doluyo göğüslerim ayrıca hafta bir iki gün kuru börülce ve bulgur pilavı yemeye çok dikkat ediyorum onlarıda gözlemledim ki acayip süt yapıyo birde moral tabiki mutsuz sinirli yorgun üzgün oldun mu istediğini yap göğüsler yumuşuyor haliyle He birde bi kaseye kuru üzüm leblebi ceviz badem fındık koyuyorum onlardan atıştırıyorum ayrıca henüz denemedim ama burada okudum internetten araştırabilirsin brewers yeast & b12 diye bi gıda takviyesi varmış onun çok faydası olduğunu söylüyorlar ayrıca malt içeceklerininde ben henüz onları denemedim bol sütünüz olmasını diliyorum sevgiler ❤️🙏🏻🥰
Merveminaa Rukiiss çok çok teşekkürler ☺️ dediklerinizi yapıcam, su Humana daha dün bulgur pilavı yedim ama dediğimiz gibi her bünye Farklı denemekte fayda var 🤷🏼♀️
ElifimSaremm Merveminaa uyku düzeni nsl mesela bende en etkilisi damladan sonra uyku ve su bide yanınsa stiil tea içiyorum humannın aynen yazmayı unutmşm bna gğnde 2 defa dedi doktor benm bebeğim kolik oyzden bazı yedijlerm gaz yapıyor yoksa yeşil soğan ve dereotu cok süt yapıyor
Merveminaa ElifimSaremm bende de Humana biraz işe yaradı günde 3defa içiyorum su ve uykumda da problem yok gibi ama dediklerinizi elimden geldiğince yapıcam 🙏🏻☺️
Meliseenur Merveminaa ben rezene komposto felan içiyorum yediklerime çok dikkat ediyorum şuan karpuzu keşfettim harika süt yapıyor bilginiz olsun🍉😍
ElifimSaremm Merveminaa motilium mu sorduğunuz eğer oysa ben sabah öğle akşam içiyorum şuan tok karına nekdr bir süre içecegm bu önümğzdeki hafta gidicem sölüycek artk bn üçünğ bir kullanıyorm çay damla ve bu ilaç
ElifimSaremm Hap şeklinde bi tane her seferinde ama yinedr doktorunuza sorun isterseniz bnm doktorum verdi