Elifnazannesi04 Cellys bugun basladım zaten hem yediklerime dikkat edıyorum hemde evde egzersızler yapıyorum insallah veririm
Ahadensar25 Elifnazannesi04 al benden de okadr ya şaştm kaldm sıkıntıdan yer oldum resmen evdeyz bu sürçtw bildgnz üzere belki hurma diyetn başlrm dy düşünüyorum
Elifnazannesi04 Ahadensar25 valla gecen bi elbise aldım bide siyah yani bi giydim heryerim sacma sapan bi sekilde dısarda göbek ayrı bir yerde yanlar desen ayrı bi facia resmen cıldırdım eşimde dalga gecerek döner bicagıyla hallerız dedı yanı halim içler acısı
Elifnazannesi04 Ahadensar25 ama anlamıyolr ki illede ver diyo hatta rüşvet teklif etti zayifla tektaş alıcam dedi🤣🤣🤣
MerveAtalay Elifnazannesi04 biraz sabir et bebegin hareketlenince helede hiperaktif olursa kesjnlikle verirsin ben cok kiloluydum eridim pesinde kosmaktan dusun birde daha yuruyemiyor emekleyerek her seyi karistiriyor omrumda ilk defa 54 kiloya dustum 😂
Elifnazannesi04 MerveAtalay ayyyyy insallah ya baska bişey istemezdim inan 3gündür spor yapıyorum dayak yemiş gibiyim remn kemıklerım bile agrıyo😀😀
Annesinin3taneleri Kesinlikle @Nekwam a katilmalisin Bugun başladik acayip motive ediyor insani şiddetle tavsiye ederim canim. Bende ayni senin gibiyim
Elifnazannesi04 Ahadensar25 bi zayıflıyım de o bana herseyden daha degerli eşimin dilindende kurtulmuş olurum 😀
Elifnazannesi04 ayssmt oyle yapıyorum şuan çikolatayı cıkardım hayatımdan kendımı suya verdım insallah böyle devam ederim
dilek1994 Elifnazannesi04 açlık hissini su ve beyaz leblebi meyve ile bastırabilirsin iradeli olursan basrırsın
Elifnazannesi04 dilek1994 valla ıradeli olmaya calısıyorum 3 gündür eşim bide bugün zayıflamıssın böyle devam et dedı dahada motive oldum😀