Elifnazannesi04 Zayıflayamıyorum 9ay oldu dogum yapalı ama göbegim cok var yanlarımda cıldırcam resmen ne gıysem yakısmıyo eşimde hep lafını yapıyo bende artık kendımı begenmıyorm cok üzülüyorum aclıgada gelemiyorum bayılcak gibi oluyorum off canm cok sıkkın 😔😔
Betul055 Elifnazannesi04 hayatınızdan ekmek ve türevi şeyleri çıkarın bol yeşillik sebze et tavuk tarzı şeyler yeyin bol su için AB’ye cubur yok
Elifnazannesi04 Emna_1903 tatlı yemek istemıyorum ama canım yemekten sonra tatlı biseyler cekiyo yemek istemiyorum ama dayanamıyorum
Elifnazannesi04 Emna_1903 valla cok istiyorum sofraya korkarak oturuyorum kemdımı bazen sofradan zorla kaldırıyorum ama yınede doyanakadar yemekten kalkmıyorum 😔
Elifnazannesi04 Betul055 Ha şu ekmek varya zaten onu bi cıkarsam cok daha ıyı olcakta abur cubur yemıyorum okadar ya
turunclardan01 Elifnazannesi04 emzirmiyosan yemiceksın bebegım dort aylık çıldırmak üzereyim veremiyorum dıe. Troid hastasıyım diyetisyene gidicem. Sende bıtıyo hersey
Annekeki Elifnazannesi04 valla benim de 5 ay oldu dogum yapali. Sezaryen dogum yaptim ve 59la hamile kalmistim suan 58e dustum. Nasil gitti yemedim😬kiZimin sut alerjisi var haliyle paketli urunler yani aburcuburlar pasta borek corek yasak. Canim cok tatli istiyo hop iki hurma kayisi yiyorum cunku cikolata da yasak. kilo vermek istersen zor bir sey degil yani. Anlik tatli yiyip mutlu mu olmak istiyosun yoksa her giydigin yakissin mi istiyosun once ona karar ver.
Betul055 Elifnazannesi04 kendinize bi plan yapın önce. alın bi kagıt kalem yazın dolaba yapışsın o. ekmek şeker tatlı yok :) sabah haşlanmış yumurta bol yeşillik 1 tam dilim buğday ekmeği ara öğün kuru yemiş ta da meyve yeyin öğlen çorba salata yoğurt akşam üstü bi ara öğün yine yapın akşam da yemekte porsiyon küçültüp yemek yetin pilav yerseniz ekmek yok onu da az ama kendinizi motive edin 👌🏼
Aynurince Elifnazannesi04 yemeklerden önce limonlu tarçınlı su için sonra yemeğe oturun.. Tatlı isteği çok olan insanlarda,yanlış hatırlamıyorsam ya demir eksikliği ya da kansızlık oluyormuş…. Bi baktırın derim.
Elifnazannesi04 Betul055 şeker hic kullanmıyorum zaten teşekkürler canım tavsıyen için yarından bı denıcem baslamam lazım artık yoksa psikolojim allak bullak olcak
Yerfistigininannesi Elifnazannesi04 şekeriniz var mı acaba bende açlığa gelemiyorum ve yemek yedikten sonra tatlı çikolata falan yemesem tamamlanmış hissetmiyorum ve sizin gibi yanlarım var kollarım bacaklarım ah ah bende zayiflayamiyorum
Elifnazannesi04 Yerfistigininannesi hamileyken sınırda demişti doktor vardır olabilr ayaklarımın altıda yanıyo arada sırada
Duygu2405 Elifnazannesi04 canım kendini motive et yapıyosun eşimde bana diyodu inat yaptım 6 kilo verdim 1 ay da devam ediyorum şu an
Elifnazannesi04 Duygu2405 bıde ben dogum yaptıgımdan berı daHa adet olmadım oda şişkinlik yapar mı 9 ay oldu
Matmazell_ Elifnazannesi04 bu arada bende hala adet olmadım göbeğim sabahları yok denecek kadar az akşamlar 5-6 aylık hamile gibiyim 😳
Matmazell_ Elifnazannesi04 canım bn kızımda 9 ay 19 günlük 25 küsür kilo aldım ilk bebeğim 55’le hamile kalmıştım şuan 57’yım ne alıyorum ne veriyorum ama vücudum genişkemiş malesef yanlarm var kalçalarm büyüdü bacaklarm kalınlaştı 😪 bende hiç memnun değilim halimden fakat emzirdiğim için hala şuan bişi yapmak istemiyorm ayaklanınca zaten peşinde dolanmaktan veririm diye düşünüyorm senin kaç kilo fazlan var ?
Elifnazannesi04 Matmazell_ insalah dedigin gibi olur kızımın peşınde dolanmaktan veririm 20 kilo fazlam var 20 kilooo