Melek0803 Merhaba kızlar bebeğim 3 ayın içinde emziriyorum ve mamada veriyorum Ve doymuyor sutumde çok az ek olarak başka ne verebilirim lütfen bana yardımcı olun
Tosuncuk44 Melek0803 kayın validene söyle aç olduğu için değildir. Damaklarda kaşınma oluyordur . Eyer doymuyorsa biberun mama ölçüsünü arttır . 60 cc 90 ver
Wolverine Melek0803 ellerini emiyor olması doymadigindan değil ellerini keşfettiği için ve bu dönem oral tatmin dönemi bebeklerin. Elini emsin istemiyorsan emzik kullanabilirsin mesela
Mom987 Melek0803 Hiç gerek yok canım cici bebeye kayınvalideni dinleme sen o çocugun annesinin ben direticem erkenden yemek suyu ek gıda vereceklerdi sende diret sen annesin senin sözün geçsin bebeğin hakkında
imgesi Melek0803 ne cicibebesi ya 6 ay olana kdr su bile verilmiyr. Elini emmesinin sebebi acl8ktan doksy vucudunu tanimk istesinden
Mom987 Melek0803 E canım daha ne olsun da. O zaman niye boş yere evham yapıyorsun. Ne güzel işte doyuyor bebeğin
gulsahgeckin Canım cici bebek çok erken onun yerine , Cc arttır veya mama değiştir . Belki kullandığın mama doyurucu gelmiyordur . Ama bence aç değildir
Tosuncuk44 Melek0803 bide başkalarının lafına bakma sen emzir bol su iç sütün çoğalır . Yemene dikkat et. Ben mama verdim göğsümü bıraktı ve şuan sadece mama veriyorum sadece 2 Ayy sütümü içti . Bende hep başkaları yüzünden nama verdim . İlk deneyimim di aç kalıyor diye verdim keile vermeseydim .
Melek0803 Mom987 o bende zor canım öyle söyleyince bana diyo ki ben 4 çocuk 7 torun buyuttum sen benden iyimi bilecen diyo