Kizlar öncelikle slm Çıkmaz gibi bişeyin içindeyim ne yapsam acaba dioyrum cunku bnde ewliyim konu su Ablam ewli 2 inci evliliği ilk evliliğinden 1 oğlu var 2 evliliğinden ise 1 kızı yani 1 kizi 1 oğlu var ikiside ablamda 2 eşi ile kalıyor abla bundan once kaçarak evlendi yaklaşık 13 15 senedir görüşmüyorduk kaçmıştı haberimiz yoktu babam öldüğü icin başımızda abimden baska kimse yoktu abimde kaçtığı icin sildi ablami demem su
Az once ablam aradi dedi miraç (oğlu ) sana gondersem aylik gelirini de göndersem bir süreliğine bakar msin dedi bnde ablacim bnde el kziyim ve kaynanam ve kayinpederim ile yasıyoruz eşime ve onlara sormadan bisey diyemem ki ne kdr kalıcak onu da bilmiyorum inanır msin çocuğun gözü mos mor olmuş şiddet görüryor Ztn kocasından çıkmazda oda acaba ben ne yapabilirim elim kolum bağlı o çocuğun üvey muhamelesi görmek istemiyorum bunu anlamada diyorum ne yapabilirim diyor elimden geleni yapiyorum diyor bnde blmiyorum ne yapicagimi neler olucak bundan sonra neler bekliyor onu acaba 😢😢