Alinadefne Mucizemsinsenn bnm kide 7.28 gunluk etrafında donuyo gerı gerı gıdıyo. Halıya bı koyam done done gıdıyo ama ılerıye gıtmıyo yaparlar annesi olur halıya yatır gercekten destek alıp kızım kalkıp gerıye atıyo kendıni
Hsynn_annesi Benim oğlumda totosunu sürterek ilerliyor. İlk defa böyle bebek gördüm. Şaşkınım. Emeklermi sonra bilmiyorum
irem_alya_srtsn7 Esraela_ aynen öyle. Kucağıma alıyorum yere atıyor kendini. E yerde yüzüstü sevmiyor ne yapacağımı şaşırdım🤪
Mucizemsinsenn irem_alya_srtsn7 benimkini 24 saat kucağında gezdirsen niye geziyorum yere at demez tam kucak delisi 😂
Mucizemsinsenn Ebrudefne- Cerenyrt YavruKartal işte kızlar benim ki dönmüyor da yani canı isteyince yapıyor ama onun haricinde çok tembel sadece yerde çırpınıyor hareket ediyor kıpır kıpır ama gitmiyor gittiğini felan sanıyor galiba 🙄😂
YavruKartal Mucizemsinsenn Oğlum 9 aylık emekledi arkadaşımın bebeği 11 aylık kuzenimin bebeği hiç emeklemedi yürüdü. Bebeğiniz zamanını biliyordur Merak etmeyin. Yüzü koyun durunca destekleyin ayaklarından. Emeklediğinde 2 dk yerinde duymayacak merak etmeyin
Mucizemsinsenn petitehatunn benim ki dönmüyor da canım koydugum yerde çırpınıp duruyor gidiyorum sanıyor herhakde 😂
Deletedmom310 Mucizemsinsenn bazı bebekler geç emekliye yada emeklemiyor canım benim.eltimin bebeği bir yaşında daha yeni emeklemeye başladı mesela
Deletedmom310 Mucizemsinsenn hic.donmedi de hatta şuan ellerinden tutup.yuruyor her bebeğin gelişimi farklı kafana takma
mrvcr Mucizemsinsenn benim oğlum daha 4.5 aylık ama zaten en erken 7-8 aylıkken emeklermiş çocuklar neden korkuyosunuz ki?
Mucizemsinsenn mrvcr herkez emeklemiyor mu çoktan emeklemesi lazım diye baskı yapınca bı an kasları zayıf gelişimi geride sandım o yüzden korktum
mrvcr Mucizemsinsenn ooo herkesi dinlesek işimiz var. emeklese, niye yürümüyo? yürüse niye öpücük atmıyo? onlara kalsa 8 aylık bebe, koşarak gelsin bizle kahve içip sohbet etsin istiyolar 😂