Ebrudefne- Mucizemsinsenn dönüyor mu mesela bir yere tutunup kalkmak istiyor mu burda görmüştüm hiç emeklemeden yürüyen vardı ..
Cerenyrt Mucizemsinsenn 8 ay 12 günlük bizde emeklemiyoruz. Dönüyor emeklemeye yelteniyor ama daha yok.
Ayce_1999 Mucizemsinsenn benim kızımda emeklemiyor sadece örümcekte gidiyor sıkıntı yapma bize baskı yapanda kayınvalidemgil sinir oluyorum daha nıye yürüyorsun dıye kızımla konuşuyorlar eşim erken yürümüş de cocuk da öyle olacak dıye bısey yok geri kafalılara anlatılmıyor 🤷🏻♀️🥴
Sarikuzumalp Mucizemsinsenn 10 ay 13 günlüğüz 13 gün önce emekledi daha canım. Her bebek farklı bence kafana takma bunu.
Mucizemsinsenn Ebrudefne- Cerenyrt YavruKartal işte kızlar benim ki dönmüyor da yani canı isteyince yapıyor ama onun haricinde çok tembel sadece yerde çırpınıyor hareket ediyor kıpır kıpır ama gitmiyor gittiğini felan sanıyor galiba 🙄😂
YavruKartal Mucizemsinsenn Niçin korkuyorsunuz?Tüm doktorlar defalarca söylüyor her çocuk farklı diye. Emeklemeden yürüyebilir bile diye. Bebeğinizde gördüğünüz farklı bir sorun yoksa boş yere korkup kendinizi strese sokmayın.
irem_alya_srtsn7 Bizde 8 buçuk aylığız. Yüz üstü yatınca çıldırıyor. Emeklemiyor. Ama dönüyor sıkıntı yapmayın emekler zamanla
Esraela_ irem_alya_srtsn7 benimkide 8 aylkk yüzüstü yatinca cildiranlardan 😅 ama zorlamiyorum vakti gelince oda olur napalim
Rkyyksl irem_alya_srtsn7 merhaba bebeğiniz ne zaman emekledi ? Uzun zaman olmuş yazalı ama bizde 8 aylığız emekleme yok
BeH16 Mucizemsinsenn 10 ayı bitti hala emeklemiyor oğlum😀 Rahatlatıcı olur mu bilmiyorum ama ☺️ bazı bebekler emeklemez ben yere pek bırakmadım aslında pek değil hiç bırakmadım öğrenmedi emeklemeyi. Ama çok güzel sıralıyor şükür🙏
Poyraz5834 Mucizemsinsenn benimde bebegim 8 aylik tam donuyo kollarinin uzerinde duruyo yatarken geri geri gidiyo ama emeklemiyo her cocuk farklidir bence dert etmeyin korkulcak bi durun oldugunu sanmiyorum
irem_alya_srtsn7 Esraela_ aynen öyle. Kucağıma alıyorum yere atıyor kendini. E yerde yüzüstü sevmiyor ne yapacağımı şaşırdım🤪
Deletedmom7272 Mucizemsinsenn oğlum 10 aylık olacak emeklemiyor niyetide yok Rabbim ne zaman izin verirse o zaman emekler
Deletedmom388 Mucizemsinsenn 9aylık emeklemiyor kızım😊 emeklememek gelişim geriliği değil bildiğim kadarıyla.Yeğenim yaşına girerken yürüdü ve hiç emeklemedi🌸
petitehatunn Mucizemsinsenn 10 aylık emeklemiyor. Emekleyemiyor değil ama çok istediği bişey olunca emekleyip alıyor ama onun haricinde dönerek hallediyor herşeyi. her odaya döne döne geliyo kızım semazen gibi 🤣
Mucizemsinsenn petitehatunn benim ki dönmüyor da canım koydugum yerde çırpınıp duruyor gidiyorum sanıyor herhakde 😂