Serpil55 Elifasel bizimki de 3 buçuk aylık 38 cm Zaten 33 doğdu 3 ayda 5 cm büyüdü sizin kaç cm doğdu bebeğinizin baş çevresi
Gamze88 AselMeva AselMeva bizimde 4 aylık kontrolde 42,5 cıktı telaşlandım bende hızlı kilo almış dediler
Serpil55 Elifasel birimde şuanda bıngıldağı kapalı gibi ve bu ay hiç büyüme olmadı 38 de kaldı bidaki ay bakıcaz gerçi ultrason çektirdik bişey çıkmadı ama yinede çok tedirgin oluyorum kilosu 5600 boyu 61 cm minyon bi bebek benim kızım
elaalp2 Elifasel merhaba yazalı çok olmuş umarım görürsünüz benim oğlumunda bıngıldağı 3. Ayda kapandı baş çevresi takibi yapılıyor çok korkuyoruz büyümeyecek bir şey olacak diye sizin kızınızın durumu nasıl bir sıkıntı olmamıştır inşallah 🙏🙏😔😔
AselMeva Serpil55 bizimde 5700 dü cnm ama doğum kilosu önemli olan kaç kilo doğdu senin bebişin 2600 doğduk biz doğum kilosuna göre iyiyiz ama mama takviyeli gidiyoruz biz
Poyraz Gamze88 doktor ortalamanın üstünde ama telaş edecek bi durum yok dedi zayıf bir birey değişeli yapılı bir birey olur dedii 64 cm 8 kg 3 ay 22 günlük