Ozden_ozkan26 Eslmrana Eslmrana inşallah canımya çok üzülüyorum bez hangısını kullandın en kalın molfix dedıler ondan aldım ama
Eslmrana Ozden_ozkan26 canim ben pampers i kullandim ikinci pampersi takarken arasina müslin bezlerinden koydum arasi acik olsun bacaklarinin diye
Meliseenur esraeylul34 beykoz kavacık fsm de yaptırdım 80₺ ye yakınımdaki Hastanelerden en uygun fiyatlısı idi🌸
Eymeninannesiiiiii esraeylul34 tıp merkezi varsa yakınınızda onlara sorun medipol 175 dedi emsey 360 dedi tıp merkezine sordum 100 TL dedi cuma günü yaptıracağım inşallah
Ozden_ozkan26 Eslmrana bana molfix kalın oluyor ondan al dedı arkafasım ondan aldım bende bez koyayım araya barı
Eslmrana Ozden_ozkan26 ya canim koy daha acik oluyor bacak arasi cok daha hizli düzelir o zaman insAllah
Eslmrana Ozden_ozkan26 insAllah canim hic merak etme degerler kötü degil cabuk düzelir Allahin izniyle
Ates_mami Dori4884 size daha uygun fiyat vermişler canım. 😊 bizde Bodrum Amerikanda yaptırdık 470 ödedik 2 ay önce.
Ates_mami Dori4884 bizde bodrumda ikamet ediyoruz. İndirimli öyle ödedik zaten. Bodrumda yaşayanlara %40 dediler. Normalde 700 küsürdü
1Mother1Boy esraeylul34 izmir özel egepol hastanesi 280 yaptırdım 45 günlükken. Şimdi 5 aylık olcak. Ocak ayında zam yapıldı fiyatlar çok uçuk
Dori4884 Ates_mami ama o muayene ücreti dahildir ben sadece ultrason fiyatını söyledim😁muayene ücretiyle sizin dediğiniz fiyat doğru👍