esraeylul34 Bayanlar bebegim tam 3 aylık aylık virüsten oturu bayramdan sonraya erletedik yarin götüreceğiz kısmetse özel hastanede kalça ultrasonu fiyatları nedir acaba
Ozden_ozkan26 Bebde bugün götürdüm canım özel hastaneye ama sadece 15 lıra ödedim sağlık sıgortası yaptırmıstım bebegıme ama sonuç bıraz üzücü çıktı ölçüler eşit çıkmadı😒
Ebrualtin Ozden_ozkan26 bende bugün götürdük 1cm fark vardı iki bez bağla bir ay boyunca geçer dedi doktor sonra tekrar çekeriz emin oluruz dedi size ne söyledi nasıl fark vardı
Eslmrana Ozden_ozkan26 gecmis olsun canim kac cikti ölcüler? Bizdede sorun olmustu 1. ay ultrasyonunda genis bez önerdi doktor sükür 2. ay kontrolünde süper cikti düzeldi kurtulduk genis bezden
Ates_mami Dori4884 size daha uygun fiyat vermişler canım. 😊 bizde Bodrum Amerikanda yaptırdık 470 ödedik 2 ay önce.
Deletedmom297 esraeylul34 Ya cihaz ayni cihaz makine ayni makine. Insanlar nasil pahali yaptırmışlar şok icindeyim 😁😁 5 dk bile sürmüyor. Arastirin her hastaneyi arayin sorun ne gerek var o kadar cok para vermeye
esraeylul34 Deletedmom297 oyle vallaa 300 lerde bile fiyat var o ne ya araştırıcam da fiyat bilgisi vermiyolar genelde
Dilanmutluayy esraeylul34 devlete gittim ben valla kalbine kadar baktırdım 😁 şuan bizim burada ki hastane bomboş o yüzden devlette yaptırdım
esraeylul34 Dilanmutluayy Bizim bura berbat gitmek istemedim eğer cok cüzi miktarsaama fiyatlar baya uçuk
Habibeaselkeser esraeylul34 Adana Kozan da canım Bursa aritmi Osmangazi hastanesin de de 90 tl ye yaptırdım
esraeylul34 Gzrilknur devlete gidemem ki vu pislik varken o fiyatlara da razıyım en iyisi arayıp ogrenmk