AdAyza Senha Merhaba , Acıbadem Altunizade Doç. Oktay bey veya Bağdat caddesinde Fetüs prenatal tanı merkezi var , Zeki bey de Mehmet bey de duayendir
Golce123 Senha ben normal randevuma o fiyati oduyordum 450 TL ama bazen pahali gelebiliyor bazilarina soyledigmde pahali bulmuslardi cevremdekiler
Senha Golce123 evet doğru tabi kişiden kişiye değişiyor ben 2 yıl önce 850₺ yaptırmıştım bana da aynı tepkiyi gösterdiler🙃
Senha Deletedmom277 canım bişey sorucam ben inşallah dediğin o perinatoloğa gidicem eşimin arkadaşı var koç üniversitesinde ona sormuş o da önermiş ama şunu merak ettim sana sorayım dedim renkli görüntü veriyormu doktor ve yüzünü vs gösteriyor mu🤔
Deletedmom277 Senha Veriyor hatırladığım kadarıyla renkli de veriyordu bir kaç tane. Kızım hiç yüzünü dönmediği için 1-2 poz anca yakalayabilmişti. Ama veriyor ☺️ Sadece yüzü olsa her yerini dakikalarca gösteriyor 😀
Deletedmom277 Senha yarım saat sürmüştü üstüne kalbine ve yüzüne bakması için dönmesini bekleyelim yürü bir şeyler ye demişti. yürüdüm tekrar girdim yine göstermeyince bana gün verdi o zaman gel tekrar bakalım dedi öyle yapmıştık
Senha Deletedmom277 ebru hanıma gittim bugün detaylı için ilk başta biraz sert bir mizacı vardı ama sonra gayet pamuk gibiydi sohbet muhabbet eşliğinde baktık bebeğime. Çok teşekkür ederim önerin için❤️
Deletedmom277 Senha İnşallah doktordan memnun kalacağından eminim. Benim başka hastanede çalışan prof olan doktorum önermişti Ebru hanıma gitmemiş. Ben çok memnun kalmıştım, yaklaşımı da çok hoş☺️
Deletedmom277 Senha Ya evet bizde de ilk başta sert gibi gelmişti ama muayene ettikçe sohbeti artmıştı. Memnun kaldıysan ne mutlu bana umarım sorunsuz atlatmışsınızdır☺️
Cihangiriinannesii Senha esenyurt esencan hastanesi salim sezer. Ayrıntılı ultrasonu yapmıştı çok memnun kalmıştım yakın olsaydı bütün gebeliğim boyunca gidebilirdim