Smyy09 Deletedmom30 iplay az oahalı ama su geçirmez mayo olarak cok iyi ama işte sadece bez mi kullanıcaz yoksa sadece bez mayo mu hiç bilmiyorum
Deletedmom30 Smyy09 bezsiz kullanılmaz sanki 😊 ben kesinlikle takarım mayo bez. Tuvaletini yapabilir 👍
Deletedmom30 Smyy09 benim bebeğim erkek. Özellikle çıkardığımızda denizden mayoyu çıkarmalımıyız? Üşütmeyen mayolar varmış kullananlar varmı gibi sorularım var benim 🤭
Smyy09 Deletedmom30 güneş kremi de la roche az pahalı ama cok kaliteli en ufak kızarıklık bile yapmıyor alabilirsiniz
Deletedmom30 Smyy09 biz mustela kullanıyoruz güneş kremi olarak. Geçen yazda kullandık doğum itibariyle kullanılıyor diye 😊
Smyy09 Deletedmom30 evet mustela ın her ürünü güzel zaten şampuan falan hep onu kullanıyoruz ama doktorumuz krem la roche önerdi onu aldık 😊
Smyy09 Deletedmom30 evet en güzeli heralde mayo bez alıp üstüne sızdırmaz uv korumalı kilot mayodan giydirmek
Ldy NurCelik geçen yıl korumalı decatlon dan almıştık baya memnun kaldık ne kadar koruma sürsekte onların cildi çok taze olduğundan tahriş olmasından korktum ayrıca bi kaç tane daha aldım ıslak kalmaması için wck den çok güzel bebek pareyoları almıştım
Annesirintugceuzun Smyy09 Mayo bez mecbur alıyorsunuz zaten . Bence mayo da alın. Çok tatlı hatıra fotoğrafları çekebilirsiniz 🤗
Deletedmom30 Smyy09 swımavadan eşim havuz almıştı. Bezinide almıştı. Mayo bezler gibi şiş durmuyor. Ama kalıbı çok küçük. İplaya baktığımda kendinden bezli olarak var mayoları. Onlarda kullanışlı olabilir 😊
Mucizem_0809 Smyy09 mayo bez almıştım ben oğluma daha kullanışlı sudan çıkınca kurulayıp bezide değiştiriyodum
Smyy09 Mucizem_0809 ozaman sadece mayobez almak en mantıklısı ama diyodum üstüne birde sızdırmaz bez mi giydirsem diye
tgba17 Ldy merhaba bu decathlondan aldığınız uv mayo kac aylikti bebeğiniz siz kac aylik aldiniz 16.5 aylik benim bebegim kimi 2 yas al kimi 3 yas dedide internetten alicm emin olamadım