Deletedmom328 hamile kalana kadar 14 yıllık sigara içicisiydim. Ama öyle böyle değil. Günde 1,5 paket en az. Hamile kaldım hatta testi yaptım sigara içtim sigara bitince bi baktım çift çizgi. O an bunu içemem artık dedim. Gel de bana sor neler çektim. Kendimi yerlere vurdum ağlamaktan. Bi de seviyorum sigarayı. En sevdiğim de gece yatarken yatakta içip öyle uyurduk eşimle. En zoru bu oldu. Gün içinde keskin naneli sakın, soğuk su ve soğuk salatalık çok iyi geliyordu. Kriz geldiğinde hemen bunlara sarıldım. Gece yatağa salatalıkla giriyordum. İlk bikaç gece ağlaya ağlaya uyudum. 1 hafta sonra gece zorlamamaya başladı. Sonrasında gerildipim her an içmek istiyordum. Buz gibi suyu dikiyordum kafama arkasından naneli sakız. Hırsla çiğniyordum. Hamileyken tiksinirsin dediler, zerre tiksinmedim. Aksine daha çok canın çekti. Ama 3 hafta sonunda artık aramamaya başladım. Bş bakıyordum sigara aklıma gelmeden gün bitmiş ☺️ bi de eşim çok yardımcı oldu. Ben dayanamıyorum dedikçe bana sarıldı geçicek söz veriyorum valla geçicek diye çok yardımcı oldu. Ve gerçekten geçti. Hepi topu 3 hafta ☺️ yapabilirsiniz. Sakın yapamam diye düşünmeyin. Ah lanet sigara.