MDLA Canlar doğum yapalı 1 ay 26 gün oldu doğumdan önce hiç ter kokmazdım şimdi ise aşırı ter kokuyorum ne yapa bilirim geçermi eskisi gibi olurmu yine
annediyeabartmayin MDLA ben de aynı. Deodorant kullanıyor musunuz? Ben kullanmıyorum bebeğe zararlıdır diye zaten hep evdeyiz ama çok rahatsız oluyorum
Misskokulum MDLA lohusa teri kötü kokuyor yaa bi sure sonra geçecektir benim 2 ay sonra düzelmişti hormonlardan kaynaklaniyor koltuk altina duştan sonra bir fiske karbonat sürmek kokuyu gideriyor diye duydum bi deneyin isterseniz
EMM2020 Ben de öyleyim ya roll on kullanıyorum bana mısın demiyo her gün duş alıyorum hemen ter kokuyorum önceden hiç kokmazdım 😩
Zhnce MDLA artık vücut ne salgılıyorsa o ter kokusuna sebep oluyor Ama zamanla bitiyor gani ben ilk aylar kendimden iğrenirdim sonra sonra bitti şükür
Sdemirel MDLA hormonlarla alakalı hanımlar ben ter kokmayı bırak terlemezdim bile doğum sonrası hep koktuğumu hissettim şimdi oğlum yedi aylık düzeldi durum bi iki aydır.
Kuzumveben MDLA lahuda doneminde cok ter atıyor insan canim bende de oluyordu zamanla geciyor merak etme
Lavinya_91 Ay bende lohusayken çok kötü kokuyordum hayatımda ilk defa böyle olmuştu. Zamanla o kötü koku geçti ama hala daha eskisi kadar iyi kokmadığımı düşünüyorum.
Aryemus_3 MDLA normalde ne terlerdim nede kokardı bende öyleyim şimdi hem hormonlar hemde bebekle ilgilenmek terletiyo