Nursahmetyusufaras00 annesininaslani aynen bu durum çıkınca karyola yanimda hemen kımıldıyor uyucak iken sessiz adim atar oldum
annesininaslani Bhs eşim bugün almış yaptık canım çok şükür düzeldi gibi şimdilik ama yağlamak için içindeki eşyayı çıkardık kurusun bi kaç gün öyle koyucam umarım bunla alakalı değildir eşyayı koyunca yeniden başlamaz 😂
Selcan annesininaslani bazayi degistirmekte bulduk biz çözümü hiç bir şey ise yaramadı tam tersi daha kötü olmaya başlamisti. Bizde donemiyorduk yataktan her kalkışta sicriyordu öyle bir ses çıkıyordu mecburen yatagimizi da memnun değildik degistirdik.
Selcan annesininaslani iyi o zaman valla bizim ki de 1 yıllıktı yeni almıştık evlenirken aldığımız urunlerimizdi ama hiç bir çözüm bulamayınca birde yatağında da memnun olmayınca bahane bulup değiştirdik. Umarım sizin ki geçer iyi gelir
Akiledefne annesininaslani ay benmde öyleydi annmler kalmaya geldi bigün bazamın altındm yatak cıkardım sonra geri kapattım meğer altındaki yataklar hafif yukarda kalmış bazanın kapağı hafif yuksrda oldugu için biz üstüne cıktıkca o kıpırdıyomuş onları düzletince birdaha ses cıkmadı şükür
Canada10 dalezgi41 bizde yaradı ya ses kesildi vallaha rahatla yatıp kalkıyoruz 😁 pistonların içine doğru güzelce yağladınız mı ?çubuğu var ama acaba tam mekanizmaya ulaşamadınız mı ki ?
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi annesininaslani ayy bizim bazadan bahsettin 😂 ya bende aynı ne oluyorsa 40 takla atıyorum bebek uyanmasın diye 😑
annesininaslani BirSevda-iki-Emanet_Sahibi canım wd 40 diye bi yağ almıştı eşim burdan bi hanımın tavsiyesiyle bizde işe yaradı dene bence
dalezgi41 Canada10 bugün tekrar bakarım ama büyük ihtimal bazamin mobilya olan kısmında bi kere servis bile cagirdik oda çözüm bulamadı şimdi tekrar cagirdim. Resmen geceleri tekrar yatış yaparken çocuk uyaniyo 😀
Haticekerem annesininaslani yaglamayi düşünebilirsiniz bence… Ama asıl tavsiyem bebeğinizi sese alıştırmanız benimde 41 günlük bebegim var o da aynıydı bi fisiltiya da uyanır sese cok duyarli ama alıştırıyorum çünkü cok sıkıntı yaşıyoruz bi yere gidemiyorun boyle olunca