annesininaslani Kızlar bazamız fena gıcırdar oldu başına gelip bi çözüm bulan var mi ya her hareketimizde gıcır gıcır sinir oluyoruZ her sese uyanan birde bebeğimiz olunca kıpırdamaya korkar olduk 🥴
Hulyaaa annesininaslani offff aynı dert bende de var yaaa. Beklim bari surda bekli birileri fikir önerir
Mertinannesi34 annesininaslani Ayyy ayni sorun biz de de var canimm. Şimdi yattim ama korka korka valla oglum uyanacak diye🙈
Allah-Islah-Etsin annesininaslani kırılmış olabilir. Bizim de gıcırdıyor. Bi baktım demirlerin orada bi yer kırık
annesininaslani Hulyaaa çok kötü bi durum ya eşim evlendiğinizden beri yatağa atlayarak yatar yüz kere dedim yapma zamanla ses yapar diye nitekim oldu da 🙄
Deletedmom5284 annesininaslani 🥴🥴 ay bilemedim o zaman şu çabuk kurumayan yağlar var nalburda bulursunuz belki ismini unuttum şimdi
Esra1986 annesininaslani bz atlamioz ama benimde öyle yaa özellikle başlık kısmı 🙄😁kiziminda park besigide gicirdiyor niye acaba onuda yağlayayım belki gecer
Hulyaaa annesininaslani 😄😄😄😄😄😄 hahah aynı benim herif gibi desene.bide elli kekre dönüyor yatakta daha beter ses çıkıyor
annesininaslani Mertinannesi34 çok kötü bi durum ya bunun için bebeğimin odasını ayırmayı düşündüm ama kıyamıyorum da
annesininaslani Allah-Islah-Etsin sürekli açıp bakıyoruz gözümüze çarpmadı kırık falan yinele yarın eşim iyice bi baksın
annesininaslani Begrich aslında değil öyle sıkış tepiş hiç bişey yok canım eşim hep üstüne zıplayarak yatar ondan oldu bence
durununannesi18 annesininaslani bende sırf bu yüzden odasını ayırdım kızımın. Çünkü yatağa tek hamleyle yatıp hareket etmememiz gerekiyordu 😅 her seste uyanan bir bebeğim olduğu için🤦♀️
sherlock_mom annesininaslani benim eşimde zıplayarak yatti hep onun yattığı taraftan demir kırıldı ondan sonra bizdede gıcırtı oldu o demirlerle alakalı olabilir belki
Masal_annesi annesininaslani bizde de vardı aynı surun eşim heryerini yağladı oldu şuan yok oldu o gıcırtı sesi
dvran22 Masal_annesi kızlar bizde de aynı problem var ama nereyi yağlıyorsunuz ben bunu hiç düşünememiştim
Canada10 annesininaslani aaaay en büyük derdimiz 😩W-40 mi ne bir yağ varmış mekanizmaların içine sıkınca geçiyormuş güya 1-2 güne deneyeceğiz bakalım. Yatağa bir yatışım var mayınlı tarlada yürüyorum sanki en az nerden gıcırdıyorsa orayı belirleyip olimpiyat yüzücüleri gibi atlıyorum resmen 😂😂😂
annesininaslani sherlock_mom yarın mutlaka kontrol etircem dediğiniz gibi kırık biz görmedik ama dikkatli baksın
poncikci annesininaslani gıres yağı var araba tamirinde falan kullanılır benim kızımın bebek arabasını biz onunla yağlamıştık bi deneyin isterseniz
Masal_annesi annesininaslani pas yağıyla bazen mesela kaplarımız da gıcırdardı çok onları da öyle yaptı